Cenk Karaman Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #1 Ben Udemy'den paramı iade etmesini istedim ama gördüğünüz gibi Udemy kredisi vermişler. Ben paranın kartıma direkt geçmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
Ben Udemy'den paramı iade etmesini istedim ama gördüğünüz gibi Udemy kredisi vermişler. Ben paranın kartıma direkt geçmesini istiyorum. Ne yapmalıyım?
T tagsib Kilopat Katılım 19 Mayıs 2018 Mesajlar 262 Makaleler 2 Çözümler 1 17 Haziran 2021 #2 Cenk Karaman dedi: Ben Udemy'den paramı iade etmesini istedim ama gördüğünüz gibi Udemy kredisi vermişler. Ben paranın kartıma direkt geçmesini istiyorum. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1072201 Genişletmek için tıkla... Yanlış iade etmişsiniz. Direkt karta edecektiniz. Müşteri hizmetlerine yazın.
Cenk Karaman dedi: Ben Udemy'den paramı iade etmesini istedim ama gördüğünüz gibi Udemy kredisi vermişler. Ben paranın kartıma direkt geçmesini istiyorum. Ne yapmalıyım? Eki Görüntüle 1072201 Genişletmek için tıkla... Yanlış iade etmişsiniz. Direkt karta edecektiniz. Müşteri hizmetlerine yazın.
Cenk Karaman Picopat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #3 tagsib dedi: Yanlış iade etmişsiniz. Direkt karta edecektiniz. Müşteri hizmetlerine yazın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.
tagsib dedi: Yanlış iade etmişsiniz. Direkt karta edecektiniz. Müşteri hizmetlerine yazın. Genişletmek için tıkla... teşekkür ederim.