Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #1 Udemy'den hazır indirimler var iken Unity 2D/3D kurs almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Online Kurslar - İstediğiniz Her Şeyi Kendi Programınıza Göre Öğrenin | Udemy Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz. www.udemy.com Unity 2D Temel C# ve Doğru Kodlama Eğitimi Unity 2D oyun geliştirme temel, dogru ve ileri seviye kodlama teknikleri, oop ve solid presipleri, design patternler www.udemy.com Bu ikisi arasında kaldım, hangisini almalıyım?
Udemy'den hazır indirimler var iken Unity 2D/3D kurs almayı düşünüyorum ama karar veremedim. Online Kurslar - İstediğiniz Her Şeyi Kendi Programınıza Göre Öğrenin | Udemy Udemy, 213.000 kurstan daha fazlasının ve 57 milyon üzerinde öğrencinin yer aldığı online eğitim ve öğretim platformudur. Programlama, pazarlama, veri bilimi ve daha fazlası hakkında eğitim alabilirsiniz. www.udemy.com Unity 2D Temel C# ve Doğru Kodlama Eğitimi Unity 2D oyun geliştirme temel, dogru ve ileri seviye kodlama teknikleri, oop ve solid presipleri, design patternler www.udemy.com Bu ikisi arasında kaldım, hangisini almalıyım?
M masterhaşhaşi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2016 Mesajlar 1.035 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #2 C# Unity Developer 2D Coding: Learn to Code Video Games bunlardan daha iyi. Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı bu da inciğine cinciğine kadar anlatılan versiyonu galiba.
C# Unity Developer 2D Coding: Learn to Code Video Games bunlardan daha iyi. Unity C# | Sıfırdan Profesyonelliğe | 3D | 2D Oyun Yapımı bu da inciğine cinciğine kadar anlatılan versiyonu galiba.
Burkinyo Hectopat Katılım 16 Aralık 2020 Mesajlar 203 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2021 #3 masterhaşhaşi dedi: C# Unity Developer 2D Coding: Learn to Code Video Games bunlardan daha iyi. Genişletmek için tıkla... İngilizcem yeteri kadar var ama kursu Türkçe almak istiyorum. Türkçe altayısı varmış araştırmadan yazdım kusuruma bakmayın. İşte bu üzdü.
masterhaşhaşi dedi: C# Unity Developer 2D Coding: Learn to Code Video Games bunlardan daha iyi. Genişletmek için tıkla... İngilizcem yeteri kadar var ama kursu Türkçe almak istiyorum. Türkçe altayısı varmış araştırmadan yazdım kusuruma bakmayın. İşte bu üzdü.