CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Kasım 2022 #1 Udemy Unreal Engine 5 kursu önerir misiniz? bu kurs dikkatimi çekti. alınır mı sizce? Bütçem 50 lira civarında. İndirimler varken almak istiyorum.
Udemy Unreal Engine 5 kursu önerir misiniz? bu kurs dikkatimi çekti. alınır mı sizce? Bütçem 50 lira civarında. İndirimler varken almak istiyorum.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 20 Kasım 2022 #2 CanVolteX dedi: Udemy Unreal Engine 5 kursu önerir misiniz? bu kurs dikkatimi çekti. alınır mı sizce? Bütçem 50 lira civarında. İndirimler varken almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizceniz varsa eğer Unreal Engine 5 C++ Developer: Learn C++ & Make Video Games Mükemmel bir İngilizceye gerek yok söylenenlerin %60'ını anlasaniz yeter.
CanVolteX dedi: Udemy Unreal Engine 5 kursu önerir misiniz? bu kurs dikkatimi çekti. alınır mı sizce? Bütçem 50 lira civarında. İndirimler varken almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam ingilizceniz varsa eğer Unreal Engine 5 C++ Developer: Learn C++ & Make Video Games Mükemmel bir İngilizceye gerek yok söylenenlerin %60'ını anlasaniz yeter.
CanVolteX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2020 Mesajlar 1.653 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri İŞLEMCİ: 11. nesil İNTEL Core i5 RAM: 16gb DDR4 EKRAN KARTI: RTX3050 Tİ ASUS TUF GAMİNG F15 Cinsiyet Erkek Meslek öğrenci 20 Kasım 2022 #3 bonz dedi: Hocam ingilizceniz varsa eğer Unreal Engine 5 C++ Developer: Learn C++ & Make Video Games Mükemmel bir ingilizceye gerek yok söylenenlerin %60'ını anlasaniz yeter. Genişletmek için tıkla... Türkçe olursa daha iyi olur hocam.
bonz dedi: Hocam ingilizceniz varsa eğer Unreal Engine 5 C++ Developer: Learn C++ & Make Video Games Mükemmel bir ingilizceye gerek yok söylenenlerin %60'ını anlasaniz yeter. Genişletmek için tıkla... Türkçe olursa daha iyi olur hocam.
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.903 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 20 Kasım 2022 #4 CanVolteX dedi: Türkçe olursa daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe olarak bu kadar kaliteli bir kurs bulamazsınız. Udemy üzerinde hep yabancı kurslar çok daha detaylı ve iyi oluyor. Dediğim gibi söylenenin %60'ını anlasanız yeter. Türkçe bir kurs öneremeyeceğim.
CanVolteX dedi: Türkçe olursa daha iyi olur hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Türkçe olarak bu kadar kaliteli bir kurs bulamazsınız. Udemy üzerinde hep yabancı kurslar çok daha detaylı ve iyi oluyor. Dediğim gibi söylenenin %60'ını anlasanız yeter. Türkçe bir kurs öneremeyeceğim.