AspyndoR Kilopat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 517 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57-5093 Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2020 #1 UDIMM RAM nedir? PC için mi? Bana biraz kalın geldi boyu sanki? MSI H310M PRO-VDH Plus DDR4 2666 mATX 8.NESİL anakarta uyumlu mudur? Uyumlu değil ise iade işlemi yapacağım. Aşağıya RAM resmini bırakıyorum; Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2020
UDIMM RAM nedir? PC için mi? Bana biraz kalın geldi boyu sanki? MSI H310M PRO-VDH Plus DDR4 2666 mATX 8.NESİL anakarta uyumlu mudur? Uyumlu değil ise iade işlemi yapacağım. Aşağıya RAM resmini bırakıyorum;
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 13 Ocak 2020 #2 SODIMM dizsütü, UDIMM masaüstüler için soket tipini ifade ediyor.
s.eryz Decapat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ocak 2023 #3 SODİMM UDİMM birde DİMM var UDİMM ve DİMM in farkını anlayamadım
ensopat Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2013 Mesajlar 1.374 Çözümler 19 Yer Adalar 24 Ocak 2023 #4 s.eryz dedi: SO-DIMM udimm bir de DIMM var udimm ve DIMM'in farkını anlayamadım Genişletmek için tıkla... Sunucular üzerinde onların farkı oluyor. Genelde ev pcleri UDIMM dir bu yüzden daha hızlıdır. TiplerUDIMMDIMMType of memoryunregistered memory moduleregistered memory moduleUsed forPerfect for normal PCsPerfect for serversSpeedMore rapid performanceSlower than UDIMM
s.eryz dedi: SO-DIMM udimm bir de DIMM var udimm ve DIMM'in farkını anlayamadım Genişletmek için tıkla... Sunucular üzerinde onların farkı oluyor. Genelde ev pcleri UDIMM dir bu yüzden daha hızlıdır. TiplerUDIMMDIMMType of memoryunregistered memory moduleregistered memory moduleUsed forPerfect for normal PCsPerfect for serversSpeedMore rapid performanceSlower than UDIMM