mahmutgözkıraz3452 Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 30 Nisan 2022 #1 Unreal Engine 4 oyunlarında pak dosyaları kullanılıyor. Bende bir oyun var fakat bende bu oyunun sadece pak dosyası var. Ben bu pak dosyasını nasıl oyun olarak açarım?
Unreal Engine 4 oyunlarında pak dosyaları kullanılıyor. Bende bir oyun var fakat bende bu oyunun sadece pak dosyası var. Ben bu pak dosyasını nasıl oyun olarak açarım?
Shahdee Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 12.715 Makaleler 21 Çözümler 57 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Yazılım 30 Nisan 2022 #2 Motor tarafında platforma build edilmediği sürece açılamaz. Oyun eğer çıktıysa orjinal olarak edinin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Artı 0 Eksi
Motor tarafında platforma build edilmediği sürece açılamaz. Oyun eğer çıktıysa orjinal olarak edinin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok.
KS KS mahmutgözkıraz3452 Picopat Katılım 12 Mart 2022 Mesajlar 225 Çözümler 1 30 Nisan 2022 #3 Shahdee dedi: Motor tarafında platforma Build edilmediği sürece açılamaz. Oyun eğer çıktıysa orijinal olarak edinin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Oyun erken erişim. oyunu sitelerinden indirdim RAR'da 2 pak dosyası çıktı. Shahdee dedi: Motor tarafında platforma Build edilmediği sürece açılamaz. Oyun eğer çıktıysa orijinal olarak edinin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Shahdee dedi: Motor tarafında platforma Build edilmediği sürece açılamaz. Oyun eğer çıktıysa orijinal olarak edinin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Oyun erken erişim. oyunu sitelerinden indirdim RAR'da 2 pak dosyası çıktı. Shahdee dedi: Motor tarafında platforma Build edilmediği sürece açılamaz. Oyun eğer çıktıysa orijinal olarak edinin. Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.