QWRTY Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #1 Herkese merhaba, bir sorum olacaktı Unreal Engine'de Preview yazısı yazıyor bu nedir nasıl gider? Yardım eder misin? Araştırdım bulamadım. QWRTY dedi: Herkese merhaba, bir sorum olacaktı Unreal Engine'de Preview yazısı yazıyor bu nedir nasıl gider yardım eder misin araştırdım bulamadım. Genişletmek için tıkla... UE 4 bu arada sürüm. Dosya Ekleri resim_2023-12-02_234558327.png 1,1 MB · Görüntüleme: 42 Ekran Görüntüsü (42).png 1,1 MB · Görüntüleme: 37
Herkese merhaba, bir sorum olacaktı Unreal Engine'de Preview yazısı yazıyor bu nedir nasıl gider? Yardım eder misin? Araştırdım bulamadım. QWRTY dedi: Herkese merhaba, bir sorum olacaktı Unreal Engine'de Preview yazısı yazıyor bu nedir nasıl gider yardım eder misin araştırdım bulamadım. Genişletmek için tıkla... UE 4 bu arada sürüm.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 Oyunu çalıştırmadan, motor içinde baktığınız için motor gölgeler üzerine "preview" yani "ön izleme" yazar. Oyun içerisinde kaybolmaları lazım.
Oyunu çalıştırmadan, motor içinde baktığınız için motor gölgeler üzerine "preview" yani "ön izleme" yazar. Oyun içerisinde kaybolmaları lazım.
QWRTY Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 35 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #3 Firehorse MK II dedi: Oyunu çalıştırmadan, motor içinde baktığınız için motor gölgeler üzerine "Preview" yani "ön izleme" yazar. Oyun içerisinde kaybolmaları lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam kayboluyorlarmış oyunu dışarı aktardığımda.
Firehorse MK II dedi: Oyunu çalıştırmadan, motor içinde baktığınız için motor gölgeler üzerine "Preview" yani "ön izleme" yazar. Oyun içerisinde kaybolmaları lazım. Genişletmek için tıkla... Tamam kayboluyorlarmış oyunu dışarı aktardığımda.