PedroJOSH Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #1 Merhaba, ben Unreal Engine 4 ile bir oyun tasarlıyorum. Arkadaşımı da dahil etmek istiyorum, fakat nasıl aynı anda 2 kişi tek bir oyunu yönetir bilmiyorum. Bu nasıl yapılıyor ya da en azından yapılabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2022
Merhaba, ben Unreal Engine 4 ile bir oyun tasarlıyorum. Arkadaşımı da dahil etmek istiyorum, fakat nasıl aynı anda 2 kişi tek bir oyunu yönetir bilmiyorum. Bu nasıl yapılıyor ya da en azından yapılabiliyor mu?
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 24 Ağustos 2022 #2 Soruyu tam anlayamadım. Yönetir derken?
PedroJOSH Hectopat Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #3 Birhibile dedi: Soruyu tam anlayamadım. Yönetir derken? Genişletmek için tıkla... Yani 2 kişi aynı anda yapabilir mi? (Farklı bilgisayarlardan aynı oyun üzerinde çalışmayı kast ettim)
Birhibile dedi: Soruyu tam anlayamadım. Yönetir derken? Genişletmek için tıkla... Yani 2 kişi aynı anda yapabilir mi? (Farklı bilgisayarlardan aynı oyun üzerinde çalışmayı kast ettim)
2 279508 Hectopat Katılım 16 Eylül 2019 Mesajlar 1.242 Makaleler 1 Çözümler 9 24 Ağustos 2022 #4 PedroJOSH dedi: Yani 2 kişi aynı anda yapabilir mi? (Farklı bilgisayarlardan aynı oyun üzerinde çalışmayı kast ettim) Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabileceğinizi araştıramıyorsanız yapamazsınız. Multi-Editing, Git kullanabilirsiniz.
PedroJOSH dedi: Yani 2 kişi aynı anda yapabilir mi? (Farklı bilgisayarlardan aynı oyun üzerinde çalışmayı kast ettim) Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl yapabileceğinizi araştıramıyorsanız yapamazsınız. Multi-Editing, Git kullanabilirsiniz.
Birhibile Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 1.033 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Gömülü Yazılım Mühendisi 24 Ağustos 2022 #5 Aynı anda çalışabileceğiniz bir platform bilmiyorum. Git vb. VKS kullanarak eş zamanlı çalışabilirsiniz. Aynıanda çalışacaksanız skype vb. üzerinden konuşabilirsiniz. VKS kullanmanız gerekecektir.
Aynı anda çalışabileceğiniz bir platform bilmiyorum. Git vb. VKS kullanarak eş zamanlı çalışabilirsiniz. Aynıanda çalışacaksanız skype vb. üzerinden konuşabilirsiniz. VKS kullanmanız gerekecektir.