UE4 C++ için güzel ders videoları var mı?

112163

Kilopat
Makaleler
1
Çok aradım ama hepsi sadece hesap makinesi işlerini anlatıyor. UE4 C++ kodlama için ders var mı? Çünkü şu anki çekilen ders videoları ile nasıl oyun geliştirilir bilmiyorum. Adam akıllı bir video atın da sağ olun diyeyim be.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternetten bulacağın eğitim videoları ve anlatım yazıları pek işe yarayacağını sanmıyorum. Sadece altyapı oluşturman ve kodlama mantığını anlaman için iyi olacaktır. Kodlama için para verip kitap satın almanı öneririm, kitapçıların çoğunda ders kitapları var kodlama için, İnternet'te de satılıyor dijital kitaplar bu konuda.

Son düzenleyen: Moderatör:
forumu var unrealtürkiye bi ona bak
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
buda youtube linki

programlamaya gerek yok blueprint kısmında öyle hatırlıyorum.

Python başladım sıkıntı yok.

UE4 devam etseydin, en güzeliydi. UE4'teki Blueprint sistemi sayesinde, kodlama yapmadan da oyun yapabilirsin. Çok çok ileri düzeyde illa ki C++ kodlama gerektiriyor tabii ki ama, o kadar ileri düzeye gelene kadar, UE4'ü çok iyi bir şekilde öğrenirsin.

Ders videolarına gelince; çok fazla Türkçe ders videosu yok. Mecburen İngilizce videoları izleyeceksin. Çok zor değil zaten. "Altyazı" seçeneğini açıp okusan, az bir şey anlasan dahi öğrenirsin.

Bence UE4'e de devam et derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…