Merrtqt Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2024 #1 Merhaba, Unreal Engine 4 de oyun başlata basınca etraf aydınlanması oluyor karanlık bir ortamda olmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim? Dosya Ekleri aydinlik.PNG 1,6 MB · Görüntüleme: 28 karanlik.PNG 1,4 MB · Görüntüleme: 30
Merhaba, Unreal Engine 4 de oyun başlata basınca etraf aydınlanması oluyor karanlık bir ortamda olmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim?
Bayram Reis Kilopat Pencere Uzmanı Merhaba Dünya Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 4.537 Makaleler 24 Çözümler 169 Yer Başkent Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 S1035NT Cinsiyet Erkek Meslek Yazılımcı/Yayıncı 12 Şubat 2025 #2 Merrtqt dedi: Merhaba, Unreal Engine 4 de oyun başlata basınca etraf aydınlanması oluyor karanlık bir ortamda olmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Skylight'ı kaldırın, Directory light'ın identisy ayarını kısın.
Merrtqt dedi: Merhaba, Unreal Engine 4 de oyun başlata basınca etraf aydınlanması oluyor karanlık bir ortamda olmasını istiyorum nasıl düzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Skylight'ı kaldırın, Directory light'ın identisy ayarını kısın.