Asaf0 Femtopat Katılım 3 Nisan 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2021 #1 UE4 programına yeni başladım ve öğrenmeye çalışıyorum kod yazarken iki kodu bir çizgiyle birleştirdim şimdi o iki kod arasındaki bağlantıyı kesmeye çalışıyorum yani arasındaki çizgiyi silmeye çalışıyorum ama nasıl silindiğini bilmiyorum. Dosya Ekleri IMG20210404000742.jpg 113,6 KB · Görüntüleme: 55 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2021
UE4 programına yeni başladım ve öğrenmeye çalışıyorum kod yazarken iki kodu bir çizgiyle birleştirdim şimdi o iki kod arasındaki bağlantıyı kesmeye çalışıyorum yani arasındaki çizgiyi silmeye çalışıyorum ama nasıl silindiğini bilmiyorum.
SECBEGENAL Picopat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 108 Çözümler 1 4 Nisan 2021 #2 Topics tagged unreal-engine & question Topics tagged unreal-engine & question answers.unrealengine.com Burda yaziyor. Bu arada siz kod yazmiyorsunuz. Gorsel programlama yapiyorsunuz.
Topics tagged unreal-engine & question Topics tagged unreal-engine & question answers.unrealengine.com Burda yaziyor. Bu arada siz kod yazmiyorsunuz. Gorsel programlama yapiyorsunuz.