shadowsw Picopat Katılım 14 Ağustos 2022 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Kasım 2022 #1 Düşman karakteri tasarlıyordum fakat yanlışla Event graphdeyken viewportu sildim. Onu nasıl geri getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Kasım 2022
Düşman karakteri tasarlıyordum fakat yanlışla Event graphdeyken viewportu sildim. Onu nasıl geri getirebilirim?
Mirza Kaplan Kilopat Katılım 27 Mart 2022 Mesajlar 9.857 Makaleler 3 Çözümler 65 Yer Amerika / Las Vegas / Bellagio Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i5 12400F Motherboard: Asus prime H610-D GPU: XFX SWFT RX6600 Cinsiyet Erkek Meslek ATARİYST 13 Kasım 2022 #2 shadowsw dedi: Düşman karakteri tasarlıyordum fakat yanlışla Event graphdeyken viewportu sildim. Onu nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmında değişiklikleri sıfırla vardı lakin biraz karışık biryerdeydi.PC başında olsam gösterirdim.
shadowsw dedi: Düşman karakteri tasarlıyordum fakat yanlışla Event graphdeyken viewportu sildim. Onu nasıl geri getirebilirim? Genişletmek için tıkla... Hocam ayarlar kısmında değişiklikleri sıfırla vardı lakin biraz karışık biryerdeydi.PC başında olsam gösterirdim.