Fuarda bile 190 TL'ye satılıyordu, 2'li alım yaparsanız prime üyelerine özel %10 indirim ile tanesi 125 TL'ye gelecek. Kapak resmi eski ancak yeni basım gönderiliyor.
Bu 2021 basım ama. 2022 ve 2023'te çıkan sorular yoktur içinde. Bunu önemsemezseniz alabilirsiniz.Fuarda bile 190 TL'ye satılıyordu
Bu 2021 basım ama. 2022 ve 2023'te çıkan sorular yoktur içinde. Bunu önemsemezseniz alabilirsiniz.
Kapak resmi eski ancak yeni basım gönderiliyor.
Konuda bahsettim, yeni basım gönderiliyor.
Amazon sonuçta iade konusunda sorun yaratır mı ki veya kitap olması iade durumunu etkiler mi?Hocam, ben de alayım diyorum ama umarım eski gelmez.
Sanmıyorum, Amazon olduğu için içim rahat. Sorun olmayacaktır, çok sorun olursa iade sağlarım.Amazon sonuçta iade konusunda sorun yaratır mı ki? Veya kitap olması iade durumunu etkiler mi?
Eski gelmez, zaten siparişler kısmında attigin ekran goruntusunde yeni basımın fotoğrafı gözüküyor hocam.Teşekkürler, alalım umarım eski gelmez kitapAyrıyeten prime üyesi olmadığım için kargo parası ödüyordum görünce canım çekti bir tane de mısır aldım
Eki Görüntüle 2003236
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.