Üç Dört Beş'i yapıp Miray'da zorlanmak

YKSKURTULDUK

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben TYT matematikte konu dinledikten sonra direkt sorulara geçiyorum hatta Üç Dört Beş'te gayet de iyi bir şekilde ilerliyorum. Soruları güzelce çözüyorum yapamadıklarımı hatta kesip duvara, deftere falan yapıştırıyorum. Üç Dört Beş'ten önce Miray'da konuyu kavramak için soru çözeyim diyorum ama yok sorular beni orada çok zorluyor yani anlamadım kitabın seviyesi çok mu zor? Yoksa konulmak için konulan alakasız zor sorular mı var? Ne yapmalıyım?

345 yapabiliyorsan sınavda da başarılı olursun. Dert etme.

Hocam ama bu sefer de insanda gereksiz yere moral düşüklüğüne sebep oluyor. Yani ben bu kitabı niye çözemiyorum diye kendime yüklenmeye başlıyorum bu sefer.

Hocam ama bu sefer de insanda gereksiz yere moral düşüklüğüne sebep oluyor. Yani ben bu kitabı niye çözemiyorum diye kendime yüklenmeye başlıyorum bu sefer.

345 sorularını çözebilen birisi TYT-AYT sınavını rahat rahat yapabilir (mesela ben). Tabii zor yayınları çözebilirsin ancak moral bozacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…