berkemir Kilopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 57 Makaleler 1 30 Ekim 2018 #1 Benim şuan da sahip olduğum Asus Prime B360M-K anakartta 2 tane fan girişi bulunmakta. Ben Kasama üçlü fan kitlerinden almayı düşünüyorum. Bu fanlar enerjiyi kontrolcüden mı alıyor yoksa anakarttan mı alıyor? Ona göre alacağım.
Benim şuan da sahip olduğum Asus Prime B360M-K anakartta 2 tane fan girişi bulunmakta. Ben Kasama üçlü fan kitlerinden almayı düşünüyorum. Bu fanlar enerjiyi kontrolcüden mı alıyor yoksa anakarttan mı alıyor? Ona göre alacağım.
1Gülhan1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Şubat 2018 Mesajlar 1.621 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2018 #2 Sonuçta hepsi gücü PSU'dan alıyor. Ona göre ayarlayın.
FrontPage. Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Aralık 2013 Mesajlar 3.247 Makaleler 3 Çözümler 6 30 Ekim 2018 #3 Alacağına bağlı. Ben bundan kullanıyorum: Aigo DR12 3pcs Computer Case PC Cooling Fan RGB Adjust LED 120mm Quiet + IR Remote New computer Cooler Cooling RGB Case Fan CPU-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group PSU dan veriyorum gücü tam gaz çalışıyor. Çok rahatsız etmese de ses yapıyor tabii.
Alacağına bağlı. Ben bundan kullanıyorum: Aigo DR12 3pcs Computer Case PC Cooling Fan RGB Adjust LED 120mm Quiet + IR Remote New computer Cooler Cooling RGB Case Fan CPU-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group PSU dan veriyorum gücü tam gaz çalışıyor. Çok rahatsız etmese de ses yapıyor tabii.
berkemir Kilopat Katılım 22 Ekim 2018 Mesajlar 57 Makaleler 1 30 Ekim 2018 #4 FrontPage. dedi: Alacağına bağlı. Ben bundan kullanıyorum: Aigo DR12 3pcs Computer Case PC Cooling Fan RGB Adjust LED 120mm Quiet + IR Remote New computer Cooler Cooling RGB Case Fan CPU-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group PSU dan veriyorum gücü tam gaz çalışıyor. Çok rahatsız etmese de ses yapıyor tabii. Genişletmek için tıkla... Fan hızı ayarlanabilir versiyonu var mıdır? Başka markalarda olur.
FrontPage. dedi: Alacağına bağlı. Ben bundan kullanıyorum: Aigo DR12 3pcs Computer Case PC Cooling Fan RGB Adjust LED 120mm Quiet + IR Remote New computer Cooler Cooling RGB Case Fan CPU-in Fans & Cooling from Computer & Office on Aliexpress.com | Alibaba Group PSU dan veriyorum gücü tam gaz çalışıyor. Çok rahatsız etmese de ses yapıyor tabii. Genişletmek için tıkla... Fan hızı ayarlanabilir versiyonu var mıdır? Başka markalarda olur.