Üçgen oyun arşivine benzer uygulama önerisi

KIKU43BJK

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, sizlere başlıkta gördüğünüz soruyu sormak için geldim. Şimdi bizim evde tek PC var ve evde save dosyalarını değişmeyi olsun falan uğraşasını bilen benim. Ona benzer kullanıcı adından kullanıcı adına değişen, bir de yeni bilgisayar alacağız aldığımız zaman hiç uğraşmadan oyunu beraber oynamamızı sağlayacak yazılın var mı?

Sorunu anlayamadım. Üçgen oyun arşivinin tüm oyun kısayollarını aynı dosyaya atmaktan bir farkı yok ki. Oynayacağınız oyun multiplayer ı destekliyorsa beraber oynayabilirsiniz. Hamachi gibi birşey arıyorsanız muhtemelen aynı Wi-Fi'a bağlı olacağınız için ona da gerek yok.

Sorunu anlayamadım. Üçgen oyun arşivinin tüm oyun kısayollarını aynı dosyaya atmaktan bir farkı yok ki. Oynayacağınız oyun multiplayer ı destekliyorsa beraber oynayabilirsiniz. Hamachi gibi bir şey arıyorsanız muhtemelen aynı Wi-Fi'a bağlı olacağınız için ona da gerek yok.

Bir de kayıt sistemi var hocam hani girerken kullanıcı adı soruyor ya girdiğin kullanıcı adına göre oyunu senin için kaydediyor mesela adın Berkay olsun adınıda girerken Berkay yaptın senin saveni sadece Berkay yazdığında göstercek diğerleriyle karışmayacak, nerede diye sorarsanız oyunun logosuna veya detay tuşuna bastığınızda oyunu kaydet diye bir tuş çıkıyor.

O zaman bilmiyorum. Biz kardeşimle iki bilgisayarda da aynı hesapları girili bırakıyoruz. O anda hangi bilgisayardaysak kendi hesabımıza girebiliyoruz. Umarım bilen biri yardımcı olur.

O zaman bilmiyorum. Biz kardeşimle iki bilgisayarda da aynı hesapları girili bırakıyoruz. O anda hangi bilgisayardaysak kendi hesabımıza girebiliyoruz. Umarım bilen biri yardımcı olur.

İnşallah beraber oynama işi içinde zaten lan kablosuyla bağlayacağım landan birbirine sonra lag var diye zırlamasınlar lan üzerinden girilen oyunlarda aslında olmazda hiç olmaması daha iyi.

Herkese merhaba, sizlere başlıkta gördüğünüz soruyu sormak için geldim. Şimdi bizim evde tek PC var ve evde save dosyalarını değişmeyi olsun falan uğraşasını bilen benim. Ona benzer kullanıcı adından kullanıcı adına değişen, bir de yeni bilgisayar alacağız aldığımız zaman hiç uğraşmadan oyunu beraber oynamamızı sağlayacak yazılın var mı?
Üçgen Oyun Arşivi gibi uygulamalar başta belirtiyim, kullanıcı insanlara verilmiyor ve satılmıyor.

Save kısmına gelirsek: Windows'ta eğer farklı oturumlar açarsanız, Save'leriniz birbirine karışmaz çünkü farklı belge klasörleri oluşur. Aksi durumda dediğiniz gibi bir yazılım şahsen bireysel kullanıcı için görmedim. Dediğim şekilde yapmanız en kolayı olur sanırım, ayrıca özel oturumlara sahip olmakta daha sağlıklı ortak cihazda.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı