brandonstark5 Centipat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar sorum bu, alnım geniş değil çene yapım belirgin biraz uzun bir yüze sahibim fakat yüzüm üçgen. Hayatım boyunca uzun saç kullanırım, bana 3 numara gider mi?
Arkadaşlar sorum bu, alnım geniş değil çene yapım belirgin biraz uzun bir yüze sahibim fakat yüzüm üçgen. Hayatım boyunca uzun saç kullanırım, bana 3 numara gider mi?
berkay enes demır Hectopat Katılım 21 Kasım 2019 Mesajlar 555 Çözümler 1 23 Temmuz 2022 #2 3 numara kimseye yakışmıyor sana neden yakışsın?
Wesley_Sneijder Hectopat Katılım 25 Ağustos 2021 Mesajlar 1.327 Çözümler 6 Yer Florya Metin Oktay Tesisleri Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2022 #3 berkay enes demır dedi: 3 numara kimseye yakışmıyor sana neden yakışsın? Genişletmek için tıkla... Çağatay Ulusoy'a ve bana yakışıyor hocam.
berkay enes demır dedi: 3 numara kimseye yakışmıyor sana neden yakışsın? Genişletmek için tıkla... Çağatay Ulusoy'a ve bana yakışıyor hocam.