Hızlıca konuya giriyorum. Ayın sonunda matematik sınavı var büyük ihtimal, sadece trigonometri olacak bende trigonometri çalışmaya başladım ama birim çemberde tıkandım trigonometri için üçgen şart gibi. Üçgenler bir haftada biter mi? Kenan kara - 0 geometri kampından izleyeceğim.
Hızlıca konuya giriyorum. Ayın sonunda matematik sınavı var büyük ihtimal, sadece trigonometri olacak bende trigonometri çalışmaya başladım ama birim çemberde tıkandım trigonometri için üçgen şart gibi. Üçgenler bir haftada biter mi? Kenan kara - 0 geometri kampından izleyeceğim.
Eğer sadece trigonometri odaklı soruyorsan evet ama baştan sona üçgen kampı yaptıracak bir konu değil aslında. Tam olarak birim çemberin neresinde zorlandınız
Üçgenleri bilmeden trigonometriyi anlamak pek de mümkün değil hocam. Ayrıca üçgenler 9. sınıfta en az 2 ayda işlenen bir konu. Eğer hiçbir şey bilmiyorsanız üçgenler hakkında en az 3 haftanızı alır bence. Eğer tekrar amaçlı diyorsanız 3-5 video göz gezdirin yeter bence.
Üçgenler özel ilgi gerektiren bir konu olduğundan 1 haftada yüzeysel bir şekilde öğrenebilirsiniz. Özel durumları pratik yaparak öğrenmek gerekiyor. Bu da soru çözmekten geçiyor. Karekök 0 öneririm.
Eğer sadece trigonometri odaklı soruyorsan evet ama baştan sona üçgen kampı yaptıracak bir konu değil aslında. Tam olarak birim çemberin neresinde zorlandınız
Anladım temelin kötüymüş benim demek istediğim sırf okul sınavı için 1 hafta üçgen bitirmeye çalışman gereksiz olur. Temel şeylere baksan yeter. Dik üçgen, özel üçgenler gibi hocanın gidip benzerlik vs. içeren soru koyacağınız sanmıyorum ama ben senin yerinde olsam günü kurtarmak için trigonometri videolarını defalarca izleyip anlamaya çalışırım dediğim gibi okul sınavı zorlamaz
Anladım temelin kötüymüş benim demek istediğim sırf okul sınavı için 1 hafta üçgen bitirmeye çalışman gereksiz olur. Temel şeylere baksan yeter. Dik üçgen, özel üçgenler gibi hocanın gidip benzerlik vs. içeren soru koyacağınız sanmıyorum ama ben senin yerinde olsam günü kurtarmak için trigonometri videolarını defalarca izleyip anlamaya çalışırım dediğim gibi okul sınavı zorlamaz
Anladım temelin kötüymüş benim demek istediğim sırf okul sınavı için 1 hafta üçgen bitirmeye çalışman gereksiz olur. Temel şeylere baksan yeter. Dik üçgen, özel üçgenler gibi hocanın gidip benzerlik vs. içeren soru koyacağınız sanmıyorum ama ben senin yerinde olsam günü kurtarmak için trigonometri videolarını defalarca izleyip anlamaya çalışırım dediğim gibi okul sınavı zorlamaz.
Hocam kusura bakmayın ama bir iki sormam gereken soru var 2. yazılılarda sadece analitik geometri var ve bende attığınız videolar sayesinde biraz temel oluştu ama analitik geometri için üçgenlerin tamamını bilmek gerekiyormuş üçgenler tam anlamıyla 2, 2-5 haftada biter mi?