Üçlü ateş etme makrosu nasıl yapılır?

CS GO'da ban yemene sebep olabilir harici yazılımlar. Bunun yerine kendin 3'lü sıkmaya alış veya silah spraylerini öğren. İnternette yüzlerce ders mevcut, onları izle ve bol antrenman ile kendini geliştir.

Teşekkürler ama farem everese sm-537 dpi ayarlı programı yok bildiğim kadarıyla

Eğer mouseunda fiziksel olarak 3x tıklama butonu yoksa, makro yazılımı gerekir. O da yoksa, Bloody'nin mouselarını şiddetle öneririm. Çoklu tıklama, makro gibi birçok ayarı ve oyun uyumluluk desteği var.
CS GO'da ban yemene sebep olabilir harici yazılımlar. Bunun yerine kendin 3'lü sıkmaya alış veya silah spraylerini öğren. İnternette yüzlerce ders mevcut, onları izle ve bol antrenman ile kendini geliştir.

CS:GO'da ban yemene script sebep olur, makro değil.

Teşekkürler zaten spray biliyorum fakat bu türlü daha kolay olacağını düşündüm. Ban yeme riski varsa, kullanmasam daha iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bloody A9 mouse kullanıyorum, mouse üstünde 2x ve 3x için tuşlar var fakat bunları kullanmak yerine aimini geliştirmen daha iyi olacaktır. Kendin 3x sıkmaya çalışırsan daha iyi olur, bunun yanında 3. parti programları bazı oyunlar hile olarak algılayabiliyor onun için hiç bulaşma derim yazılım işine.

Zamanında Knight Online da pedal kullanıyorduk o geldi aklıma PUBG gibi oyunlarda giriş yaparken sıkıntı olabiliyor makro.

Benim mouseta kendi özelliği olarak var bu özellik ama iptal ettim ban yeme korkusundan dolayı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hile kapsamina girebilir ki bencede girmeli. Spray control u siz yapmiyosunuz program yapiyor. E ne anlami kaldi o zaman oyunun. Maksat iyi oynayanin kazanmasi rekabet olmasi degil mi ?

Acaba şöyle bir program var mı? Mesela Mouse'un orta tuşuna basınca makro aktif olsun ve 3'lü sıksın tekrar basınca kapanıp normale dönsün. Varsa söyler misiniz? Şimdiden teşekkürler.
Basit. Makro atayabileceğin bir mouse ile bunu yapabilirsin. Razer deathradder chrome kullanıcısıyım. Programından -kendi orjinal programı- bu tarz isteklerini halledebileceğim makro kısmı mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…