L loki1 Hectopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2017 #1 Şu an kullanmakta olduğum Asus VG248QE monitör var. Son zamanlarda triple monitör düşünmeye başladım ancak bu monitörü üçlediğim taktirde çerceveler oldukça geniş bir hal aldığı için aşağıdaki monitörden 3 adet almayı düşünüyorum. ASUS 27" VG278Q 1Ms 144Hz FullHD HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör FreeSync özelliğini kullanamayacağımı biliyorum, ekran kartım Asus GTX 1080 ROG Strix. G-SYNC monitörler pahalı olduğu için bu monitörü tercih ettim VG248QE monitörde yırtılma sorunu yaşamadım ancak linkte verdiğim monitörleri alırsam ekran yırtılma sorunu yaşar mıyım? Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2017
Şu an kullanmakta olduğum Asus VG248QE monitör var. Son zamanlarda triple monitör düşünmeye başladım ancak bu monitörü üçlediğim taktirde çerceveler oldukça geniş bir hal aldığı için aşağıdaki monitörden 3 adet almayı düşünüyorum. ASUS 27" VG278Q 1Ms 144Hz FullHD HDMI+DP FreeSync Gaming Monitör FreeSync özelliğini kullanamayacağımı biliyorum, ekran kartım Asus GTX 1080 ROG Strix. G-SYNC monitörler pahalı olduğu için bu monitörü tercih ettim VG248QE monitörde yırtılma sorunu yaşamadım ancak linkte verdiğim monitörleri alırsam ekran yırtılma sorunu yaşar mıyım? Görüşlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.