Üçlü priz bilgisayar kullanımını etkiler mi?

646148

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, evimde priz kıtlığı olduğu için üçlü priz kullanıyorum. Prizde 2 tane modem (1 tanesini sadece 1 cihaz kullanıyor) var. Ben Acer Nitro 5 alacağım ve üçlü prizden dolayı gerekli enerjiyi alamaz bilgisayarı soğutamaz. Bundan dolayı cihaza zarar gelir mi? Bunu sormak istedim.

Üçlü priz, prizden gelen enerjiyi azaltmıyor. Aynı enerjiyi 3 çıkışa dağıtıyor. Nereden öğrendiniz bu bilgiyi?

Üçlü priz, prizden gelen enerjiyi azaltmıyor. Aynı enerjiyi 3 çıkışa dağıtıyor. Nereden öğrendiniz bu bilgiyi?
Kardeşim söylemişti bana da mantıklı geldi yani herhangibi bir enerji yavaşlaması olmaz değil mi?

Gerekli enerjiyi alamazsa eğer sistem kendini yeniden başlatır. 3'lü priz değil ama güç kaynağının watt değerinin karşılayacak seviyede olup olmaması önemli. Zaten ana şebekeden çekiyor elektriği priz buna etki etmez. Evinizin elektrik tesisatında herhangi bir problem yoksa üçlü kullanımında hiçbir sıkıntı olmaz.

Tamamdır arkadaşlar yardımınız için teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…