Üçlü priz önerisi

Hocam bilmeyerekten soruyorum, PSU'lardaki +80 vesaireler, kaliteyi mi belirliyor?

Hayır.

+ PSU +80Plus sertifikası var ise gerek yok o kadar dikkat etmeye.

80Plus sertifikası var diye güvenmemek gerek para ile alınabilen bir sertifika.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır.

80Plus sertifikası var diye güvenmemek gerek para ile alınabilen bir sertifika.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Markaya göre değişir ztn gidip dandirik malın +80 şeyine güvenirsen elinde kalır ztn

Bilgisayarı çok korumak istiyorsanız sigorta kutunuz topraklamanız ve güç kaynağınızın gerekli minimum koruma özelliklerini taşıması gerek bunun haricinde UPS'te alınabilir.

Markaya göre değişir zaten gidip dandik malın +80 şeyine güvenirsen elinde kalır zaten.

Hocam o zaman "+ PSU +80Plus sertifikası var ise gerek yok o kadar dikkat etmeye" diye bir cümle kurmanız yanlış.

Son düzenleme:
Bilgisayarımda 600 watt bir Power Supply bulunmakta, her üçlü prizi fişe taktığım an bir elektrik kıvılcımı çıkıyor. Sorunsuz çalışıyor ama daha kaliteli bir şey almak istiyorum bütçe 300 civarı olursa çok iyi olur. 4 5 girişli bir priz yeterli olur.

Kıvılcım Ark olduğu için oluyor priz gevşek fln olunca oluyor endişelenmenize gerek yok topraklama olsun yeter herhangi bir priz alabilirsimiz.

Bilgisayarımda 600 watt bir Power Supply bulunmakta, her üçlü prizi fişe taktığım an bir elektrik kıvılcımı çıkıyor. Sorunsuz çalışıyor ama daha kaliteli bir şey almak istiyorum bütçe 300 civarı olursa çok iyi olur. 4 5 girişli bir priz yeterli olur.

Hocam o Ark en kaliteli prizi alsanızda oluyor. Kaliteye alakalı değil elektrikle alakalı. Marka olarak verirsem Schneider, viko, Tunçmatik vb markaları alabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı