Üçlü yonca prize PSU ve monitör güç kablosu bağlanır mı?

Teşekkür ederim öneriniz için. Bu monitörlerden birisi ve psuyu taksam yoncalı üçlüye bir problem çıkar mı?
Zaten linkini attığım akım korumalı prizi alırsanız, priz beşli hepsini ona takın ve sakın ek yapmayın. Dediğiniz yoncalı prizi hiç takmayın. Sadece APC'yi alıp tekli prize takın.

Zaten linkini attığım akım korumalı prizi alırsanız, priz beşli hepsini ona takın ve sakın ek yapmayın. Dediğiniz yoncalı prizi hiç takmayın. Sadece APC'yi alıp tekli prize takın.
Paylaştığınız linkteki prizin fiyatı biraz fazla benim için. Eğer sıkıntı çıkarmayacaksa elimdeki ürünü kullanmayı tercih ederim.
Kablolu uzatma kullanmak istemiyorum. O yüzden elimdekini kullanmak istiyorum
Sorumu güncelliyorum: FSP Hydro k 600 80+ bronz 600W güç kaynağı ve monitörde AC 100-240V enerji çeken bir kabloyu bahsettiğim yonca üçlüye takarsam genel olarak problem yaşar mıyım?

Son düzenleme:
PSU'ya bağlı sisteminizde bir sorun yaşamazsınız. Lakin herhangi bir aşırı voltaj da monitörünüz sıkıntı çıkarabilir. Yerinizde olsaydım VA paneli alıp kalan para ile de APC'yi alırdım. VA paneller siyahları daha siyah, beyazları daha beyaz ve net gösterir. Ayrıca oyunlarda daha iyi bir görsel şölen sunar. Ben film izleyeceğim derseniz de film modunu açabilirsiniz. Lakin, kodlama, yazılım, veya grafik tasarım gibi alanlarda kullanılacak ise IPS alınız. Açıkçası sizin tercihiniz. Ek olarak; ben en üst düzey elektrik koruması istiyorum derseniz de online UPS'lere bakabilirsiniz.

Son düzenleme:

MSI MAG272C monitörünü satın aldım geçen hafta. VA panelli bir monitör. 5 gün kadar kullandım. Daha bu sabah iade kargosunu gönderdim. 6 senedir IPS panelli monitör kullanıyorum, VA panele alışamadım. IPS de gözlerim daha rahat ediyor.
Teşekkür ederim daha güvenli bir uzatma alacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…