Ücret karşılığında macOS kurmak

Videolara bakabilirsin. Ve arkadaşların dediği doğru tecrübe şart. Ben de kuramadım bir şekilde kurdum araştırma yaparak. Hazır ekmeğe konma derim kendin çabala burada düzgün anlat. Çabaladıktan sonra yardımcı oluruz ve SSD'ye macOS,HDD'ye Windows kurma derim sistemde dengesizlikler olur. Bu da performans kaybına dönüşür benden söylemesi. Onun yerine Windows'a sanal işletim sistemi kur. Yardımcı olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden linux ubuntu ve Windowsu ayrı ayrı sürücülere kurmayı denemiştim. Epey bir başarısız olduktan sonra halletmiştim kurulumu ve epey keyif almıştım başarısızlıklara rağmen. Şimdi olsa Virtual machine üzerinden çalıştırırım. Hiç uğraşmam 2 tane işletim sistemi kurmak ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne güzel herkes foruma istediğini yazabiliyor. Forum kuralları hak getire. Hatta başka forumların reklamını bile yapabiliyormuşuz. Kemal ALKIN bile ücret karşılığında kurulum yapıyor. Fakat moderatörler bunu bile görmüyorlar.

Son düzenleme:
Konu sahibi cevap bile yazma gereği hissetmiyor.
Kusura bakma arkadaşım ben daha önce masaüstü bilgisayarıma çok Mac kurdum, farklı farklı sürümler.. ama bu laptopa ne kadar uğraştıysam beceremedim. En son ücretli kurulum yaptıracak birini bulurum belki diyerek buraya bu konuyu açtım ama herkes uğraşsan yaparsın gibi cevaplar verdiği için ve bende daha fazla uğraşmak istemediğim için laptopumda Mac kullanmaktan ümidi kestim açıkcası
Ben evde hacintosh, işyerinde orjinal Mac olmak üzere yıllardır bu sistemi kullanıyorum. Ama laptopa kurulumu bir türlü beceremedim. Bu sistemler öyle Windows gibi kolay kolay çökmüyor yani çok abes birşeyler yapmadıkça.. hem ssd de Mac olursa, wündowsu formatlaıp tekrar kursam bile Mac etkilenmez diye düşünüyorum (masaüstü hacintosh umda o şekilde kullanıyorum)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…