Ücret karşılığında makale yazdırabileceğim site önerileri

Makaleler
3
Yer
Azərbaycan
Daha fazla  
Merhabalar. Başlıkta da belirtdiğim gibi arkadaşlar. Adsense üzerinden para kazanmak için bir blog sitesi oluşturmak ve bundan para kazanmak hakkında düşünüyorum. Fakat bildiğim kadarıyla herhangi bir siteden makale kopyalayıp bunu yapmak mümkün değildir. Bu yüzden ücret karşılığında makale yazabilen arkadaşları nereden bulabilirim?

Parasını verip adamın sitemde makale yazdırmak istersem?

Tavsiye:
Adsense üzerinden para kazanmak istiyorsanız Türkçe ekonomi makaleleri İngilizce'ye çevirip daha çok kazanabilirsiniz. (İngilizce-Ekonomi)
Yada Türkçe yapacam derseniz İngilizce'den Türkçe'ye de işe yarar.

Hocam gerçekten iyi para kazananlar var mı bu alanda?

Hocam gerçekten iyi para kazananlar var mı bu alanda?
Konuya göre para kazanırsın. Yap İngilizce bir forex, hisse anlatan site. Dİğerlerinde 100 tıklamaya kazanacağın parayı neredeyse 1 tıklama ile kazanırsın. Eskisine göre çok çok daha düşük tabi Adsense site gelirleri ama mantıklı yapılırsa rahat geçindirir.

Şu kardeşimize baksanızsa, ne kadar güzel kazançlar sağlıyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayır. Kendi yorumlarınızda önemli. Birisi size şurasında ne demek istediğini sorarsa, cevap vermeniz lazım. Her şeyi de alıntı yapmak olmaz.
Yok o ayrı bir konu. Onu demiyorum ben. Bilgili olduğum makaleleri paylaşacağım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…