Ücretli antivirüs programı tavsiyesi

Malwarebytes 2 haftalık beleş. Yükle tarat sonrasında sil. Malwarebytes çok bilmemneyli bir anti-(Malware'dir.)
Total Security 30 gün bedava denemesi var.

Kaspersky yeni sürüm gelecekmiş sanırım. Ben de ücretli sürüme geçecektim fakat şu an beklemedeyim.

BitDefender'in havuzu daha geniş aslında. O yüzden tercihim o yönde olurdu.

Malwarebytes 2 haftalık beleş. Yükle tarat sonrasında sil. Malwarebytes çok bilmemneyli bir anti-(Malware'dir.)
Ücretsizini baya kullandım, seni üzmek de istemiyorum Malwarebytes ama "Kaspersky vs Malwarebytes 2022" diye Google' a sorduğumda kimse seni önermiyor :'(

ESET fiyat olarak yüksek ama performans, güvenlik olarak çok iyi. Şahsen fiyatı daha uygun olsa alacaktım. Kaspersky ile birlikteliğimiz 25 gün sonra bitiyor. Performans konusunda ilk kullanmaya başladığım zamanlara göre çok kötü durumda. Norton 360 geçmeyi düşünüyorum.

ESET, Bitdefender ve Norton 360 Standart öneririm. Defender kendini adam edene kadar da ücretsiz de olsa Bitdefender kullanın. Defender performans konusunda en vasatları.

Ücretsizini baya kullandım, seni üzmek de istemiyorum Malwarebytes ama "Kaspersky vs Malwarebytes 2022" diye Google' a sorduğumda kimse seni önermiyor :'(
la sus yalancı yalan söylemüeeeee inanmıyom inanmıyomm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bilgisayarı çok yoruyor mu Kaspersky.

ESET'in deneme sürümünü kullanıyordum. Fiyatından dolayı Norton 360'a bakacağım bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…