The current tests of antivirus software for Windows 10 from December 2024 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
www.av-test.org
Bu arada ESET'i 1 ay test etmek amaçlı kurmuştum. ESET yüklüyken sistem daha rahat çalışıyordu. Sonra Kaspersky lisansını bitirene kadar döndüm. Hemen o hantallığı hissediyorsunuz. Defender da aynı şekilde performans konusunda iyi değil. Ayrıca başka sorunlara da yol açıyor.
The current tests of antivirus software for Windows 10 from December 2024 of AV-TEST, the leading international and independent service provider for antivirus software and malware.
Bu arada ESET'i 1 ay test etmek amaçlı kurmuştum. ESET yüklüyken sistem daha rahat çalışıyordu. Sonra Kaspersky lisansını bitirene kadar döndüm. Hemen o hantallığı hissediyorsunuz. Defender da aynı şekilde performans konusunda iyi değil. Ayrıca başka sorunlara da yol açıyor.
Türkiye sitesinin güncel olmadığı yerler var. Ödeme kısmında Global siteye atarsa fiyat artabilir.
Norton 360 Standart 2 yıllık 140 ₺ civarına denk geliyor. Eğer kameranız yoksa Plus versiyonunu 1 yıllık 60 ₺ alabilirsiniz. Plus'un içinde sadece kamera koruması yok.
PC, Mac veya mobil cihazınız için gelişmiş internet güvenliği koruması, ayrıca çevrimiçi gizlilik için VPN ve SafeCam, 10 GB Cloud Backup, Parola Yöneticisi ve daha fazlası.
Mac veya bilgisayarınız için ileri düzey zararlı program koruması. Norton AntiVirus Plus virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, kimlik avı saldırılarına ve daha fazla çevrimiçi tehdide karşı koruma sağlar.
tr.norton.com
Norton en son kullandığımda, tarayıcı uzantıları bayağı vasattı. Yüksek kaynak tüketiyordu falan. Kaspersky uzantıdan bağımsız güvenlik sağlıyordu. Aynı sistemi Norton 360'da yapıyor olabilir. Bu yüzden uzantı kullanmanıza da gerek kalmaz.