Ücretli Bulut Servis Önerisi

dedeademm

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Oyun sitesi açtım. Önümüzdeki PAzartesi teslim edecekler. Şöyle bir durum var. Ücretsiz bulut servisleri düşük GB ile kullanıma başlıyor. Ben de oyun yükleyip linki sitede paylaşıp üyelerin indirmesini sağlayacağım. Ücretli alıp 1 TB veya 2 TB gibi alan almayı düşünüyorum.
Bildiğiniz üzere Turbobit gibi siteler 30 veya 60 gün dosyaları saklayıp siliyor. Bulut servisi almam şart gibi. En iyi kullanışlı, güzel bulut servis sağlayıcısı hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle mesajınız için tşk ederim satın alma işleminde turkiye bağlı kredi kartı bulunmamakta bunu nasıl çözebilirim

Öncelikle mesajınız için tşk ederim satın alma işleminde turkiye bağlı kredi kartı bulunmamakta bunu nasıl çözebilirim

Ben yanlış bir bilgi vermek istemem size. Pro bağlantısına tıkladıktan sonra, en aşağı da ''Bize Ulaşın'' kısmından bilgi alırsanız sizin için daha iyi olur. Benim bir bilgim yok o konuda.
Ayrıca OneDrive yıllık paketi hemen hemen Mega ile aynı fiyat verilmiş. 5 TB bir de buraya göz atın. Ben kendi hesabımdan oturum açarak bağlantıyı paylaştım, sayfa açılmaz ise oturum açıp göz atabilirsiniz.

Teşekkür ederim onedrive kullanıcam karar verdim siteyi teslim aldıktan sonra satın alıcam bana yardımcı olduğunuz için tekrar teşekkür ederim sağlıcakla kalın iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…