Ücretli En İyi Antivirüs Programı - 2019

Blackss

Megapat
Makaleler
2
Merhabalar. Ben hem alışkanlıktan hemde iyi olduğunu düşünerekten yıllardır Norton antivirüs koruması kullanıyorum.

Bugün CMD ekranının kendi açılıp kapanma probleminden dolayı forumdan birinin önerisiyle Malwarebytes yükledim, tarama yaptım ve Norton'un hiç bir sorun bulmadığı bilgisayarda 2-3 Trojen virüsü dahil olmak üzere yaklaşık 80-85 tane sorunlu dosya bulup karantinaya attı.

Hazır Nortonumun lisans süresinin de bitmesine çok bir süre kalmamışken buda aklıma şu soruyu getiriyor, 2019 yılında ücretli olup kullanabilecek en iyi antivirüs programı hangisidir?

Teşekkürler.

Kaspersky Antivirüs'ü tek geçerim. Bitdefender kullandım ama Kaspersky kadar yetenekli ve özellikli değil. Eset Nod32'de kullandım ama o da pek iyi değil.

Kaspersky Antivirüs'ü tek geçerim. Bitdefender kullandım ama Kaspersky kadar yetenekli ve özellikli değil. Eset Nod32'de kullandım ama o da pek iyi değil.
Hocam Kaspersky'ın sitesinde müşteri yorumlarında sistemi çok yorduğundan yakınan pek çok kişi var. Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Norton şuan pek yoruyor mu bilmiyorum ama pek yavaşlık hissetmiyorum Norton'dan dolayı. Kaspersky'de iş değişmesin?
Kaspersky tavisye ederim testlerde önde.
Kaspersky makinayı yoruyor diye bir kaç yorum var hocam o konuda bir şey biliyor musunuz?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı