Ücretli fiber internet getirmek mümkün mü?

Brance

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi dairemizin altyapısı yok. Türk Telekom müdürlüğüne gidip fiber internet istesem kazı, kablo, kutu, boru neyse ücretini ödesem kısa zaman içinde yapılır mı, bu mümkün mü? Bilgisi olan sadece yazarsa sevinirim, önemli konu benim için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapılabilir ama tam emin değilim olsa bile kısa sürede olacağını sanmıyorum.

Türk Telekom müdürlüğüne gidip fiber internet istesem kazı, kablo, kutu, boru neyse ücretini ödesem kısa zaman içinde yapılır mı, bu mümkün mü?
Başka bir konuda bu işlemin hâli hazırda fiber altyapısı olan bir eve taşınma ücretinden daha fazla olacağı söylenmişti.

Hocam benim oturduğum yerde şu an altyapı dahi yok. İnternet altyapısı yok. 500 m ötemizde var, bizde yok. 2017 yılında Türk Telekom'a gittik. Evinize internet getirebilmek için direk dikmemiz lazım. Elemanımız yok ve ayrıca kablomuz da yok dediler. İkinci sıradasınız dediler getireceğiz inşallah dediler. Yalanım dolanım yok. Kaymakama dilekçe bile verdik. Bir müddet sonra ümidi kestik. Yıl 2021 halaa fiberi bırakın internet yok.

Yeni eve taşınmak daha ucuza gelir.

Bulunduğunuz sokakta fiber altyapı hattı varsa, binanızdaki dairelerden imza toplayıp birkaç daire daha fiber talep ederse işlem hızlı sonuçlanır aksi halde tek kendiniz içinse çok ikna edici olmanız gerekebilir. Ancak sokağınızda altyapı yoksa işiniz Allah'a kalmış. Benim oturduğum mahalleye 2010 gibi Turkcell Superonline fiber hat çekmişti ilk gelen yerlerden biriydi mahallem çok şükür, bende hemen binadaki daire maliklerinden talep formu hazırlayıp imza toplayıp ücretsiz binaya hat çektirmiştim.

Ücretli bir şekildede yapıyor Telekom. Özel proje ile yapılıyor maliyeti ne kadar bilinmez. Bir sitede yaşıyorsan dilekçe yaz ve sitedeki herkes imza topla. İlçe müdürlüğüne git oradaki altyapı biri miydi sanırsam onlarla konuş. Mahallede yaşıyorsan yine dilekçe yaz imza topla dediğim yere git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…