Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Nisan 2020 #1 Dostlarım bir oyun çıkarmayı düşünüyorum, reklam ve oyun-içi satışlarına göre parayı bölüşmeyi planlıyorum. Grafik konusunda sorunum var ve bu yüzden bu konuyu açıyorum. Bana yardımcı olabilecek varsa Discord adresini verebilir mi?
Dostlarım bir oyun çıkarmayı düşünüyorum, reklam ve oyun-içi satışlarına göre parayı bölüşmeyi planlıyorum. Grafik konusunda sorunum var ve bu yüzden bu konuyu açıyorum. Bana yardımcı olabilecek varsa Discord adresini verebilir mi?
painkiller Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Ekim 2014 Mesajlar 14.637 Makaleler 7 Çözümler 83 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Profil Kapağı 1522248089 9 Nisan 2020 #2 Hizmet ilanları bölümüne de ilan aç istersen. Ordan da bulabilirsin belki.
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 9 Nisan 2020 #3 painkiller dedi: Hizmet ilanları bölümüne de ilan aç istersen. Ordan da bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Bulamadım. En iyisi bu konuya birisinin şans eseri girmesi.
painkiller dedi: Hizmet ilanları bölümüne de ilan aç istersen. Ordan da bulabilirsin belki. Genişletmek için tıkla... Bulamadım. En iyisi bu konuya birisinin şans eseri girmesi.
papillon65 Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 2 Yer ANKARA Daha fazla Meslek Video İçerik Uzmanı 11 Nisan 2020 #4 hocam grafikler için birini bulabildiniz mi?
Puding Bey Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 806 Makaleler 1 Çözümler 2 12 Nisan 2020 #5 papillon65 dedi: hocam grafikler için birini bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, halen bulamadım. Discord: .getDeveloper()#7499
papillon65 dedi: hocam grafikler için birini bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, halen bulamadım. Discord: .getDeveloper()#7499
Hyundai Santa Fe V6 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2020 Mesajlar 1.331 Makaleler 5 Çözümler 4 Yer UAE Daha fazla Sistem Özellikleri Sistem: İ7 11.Nesil / Nvidia GeForce RTX 3060 Ventus 2X 12GB VRAM / 16 GB RAM / 512 GB SSD + 1 TB HDD / Cinsiyet Diğer Meslek Öğrencilik 23 Haziran 2021 #6 Puding Bey dedi: Hayır hocam, halen bulamadım. Discord: .getDeveloper()#7499 Genişletmek için tıkla... Kanka hala bulabildin mi? Hyundai Santa Fe V6 dedi: Kanka hala bualbildin mi? Genişletmek için tıkla... ben olabilirim.
Puding Bey dedi: Hayır hocam, halen bulamadım. Discord: .getDeveloper()#7499 Genişletmek için tıkla... Kanka hala bulabildin mi? Hyundai Santa Fe V6 dedi: Kanka hala bualbildin mi? Genişletmek için tıkla... ben olabilirim.