Ücretli VPN engellenebilir mi?

Daha uygun olur ve istediğin kadar cihaz bağlayabilirsin ayrıca VPN sağlayıcıları senin loglarını saklarlar ama bunda böyle bir sorunun olmaz çünkü server sana ait.

Bu arada Türkiye'deki bazı internet sağlayıcıları wireguard VPN protokolünü engellemiş eğer VPN çalışmazsa OpenVPN kurup onu deneyebilirsin.

Bu arada Türkiye'deki bazı internet sağlayıcıları wireguard VPN protokolünü engellemiş eğer VPN çalışmazsa OpenVPN kurup onu deneyebilirsin.

Şu an pek anlamıyorum ama araştırıp tavsiyeniz üzerinden gideceğim.
Daha uygun olur ve istediğin kadar cihaz bağlayabilirsin ayrıca VPN sağlayıcıları senin loglarını saklarlar ama bunda böyle bir sorunun olmaz çünkü server sana ait.

Tekrar merhaba, serverlar için ortalama aylık 5 euro kira ve saatlik kullanım ücreti söz konusu. Bu şekilde daha pahalı olmuyor mu aylık ödeme.

Son düzenleme:

Saatlik ücret olduğundan emin misiniz sitesinde ve kullanan kişilerden öyle bir şeyi ne duydum ne de gördün.

Öyle görünüyor.Eki Görüntüle 1216492

Ayrıca sınırsız kullanıcı da ayrı ayrı saat ücreti olursa fiyat daha da yükselir.

Bu ücret şunun için var eğer 1 saatlik işlem yapıp serveri kapatmak istersen bu kadar ücret ödüyorsun ama aylık fiyatı üstteki yazandır saatlik olarak ayrıyeten ücret alınmıyor.

Bu ücret şunun için var eğer 1 saatlik işlem yapıp serveri kapatmak istersen bu kadar ücret ödüyorsun ama aylık fiyatı üstteki yazandır saatlik olarak ayrıyeten ücret alınmıyor.

Anladım, teşekkür ederim ilginiz için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…