HUNTEx Hectopat Katılım 19 Temmuz 2023 Mesajlar 1.882 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #11 Ben protondan kaspersky'a geçtim, protonda video aşırı çok takılırken, kaspersky'da ise hayatımda bir kere bile takılmadı. Kablolu ethernet girişindeyken. Ben aldıktan sonra zam gelmiş sanırsam.
Ben protondan kaspersky'a geçtim, protonda video aşırı çok takılırken, kaspersky'da ise hayatımda bir kere bile takılmadı. Kablolu ethernet girişindeyken. Ben aldıktan sonra zam gelmiş sanırsam.
epoxe Hectopat Katılım 10 Ağustos 2022 Mesajlar 66 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #12 Kampanya yakalayabilirseniz güzel olur. İhtiyaca göre değişir tabi ama Adguard Vpn 5 yıllık 1000 tl almıştım. Bana yetiyor. Hem pc hem tel için. Bazı yayıncılar da indirim kodu paylaşıyor. Onlara da bakılabilir almadan önce.
Kampanya yakalayabilirseniz güzel olur. İhtiyaca göre değişir tabi ama Adguard Vpn 5 yıllık 1000 tl almıştım. Bana yetiyor. Hem pc hem tel için. Bazı yayıncılar da indirim kodu paylaşıyor. Onlara da bakılabilir almadan önce.