Ücretsiz 1 ay Discord Nitro karttan para çeker mi?

ErenDB

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar discorduma 1 aylık deneme Discord Nitro geldi onu almak için kredi kartı istiyor yazsam para çeker mi? İçinde para olmayan sanal kart ile denedim kabul etmedi 104.99TL işlem bakiyesi bulunması gerek diyor.

Dosya Ekleri

• image.png
    33 KB · Görüntüleme: 54
Arkadaşlar discorduma 1 aylık deneme Discord Nitro geldi onu almak için kredi kartı istiyor yazsam para çeker mi? İçinde para olmayan sanal kart ile denedim kabul etmedi 104.99TL işlem bakiyesi bulunması gerek diyor.
Hocam parayı çekip anında iade ediyor

Önce parayı çekiyor sonra iade ediyor. Para bulunması gerekiyor kartta.

Hocam tam emin değilim ya parayı çekip iade ediyordu ya da sadece kartın içindeki bakiyeye bakıp çekmiyordu. Kısaca çekse bile 1 gün içerisinde geri yatırıyorlar.

Sanal kart aç, o parayı karta at. Sanal kartla dene. Onaylanınca sanal karttan parayı geri hesabına at.

Discord gir çık yaptım 1 aylık ücretsiz Nitro gitmiş

discord gir çık yaptım 1 aylık ücretsiz nitro gitmiş

discord gir çık yaptım 1 aylık ücretsiz nitro gitmiş
Hocam ödeme reddedildi olarak gözüküyorsa birşey diyemem ama en iyi ihtimalle birkaç gün içerisinde yeniden gelir ama ödeme işlemde gibi bir yazı varsa ödeme reddedildiğinde geri gelir teklif

Hocam ödeme reddedildi olarak gözüküyorsa birşey diyemem ama en iyi ihtimalle birkaç gün içerisinde yeniden gelir ama ödeme işlemde gibi bir yazı varsa ödeme reddedildiğinde geri gelir teklif
Veya farklı bir cihaz üzerinden aynı hesap ile deneyebilirsiniz

ABCDF

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2024.08.26 - 00.39.46.34.png
    63 KB · Görüntüleme: 40
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…