B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #1 Selam arkadaşlar, Ücretsiz bir şekilde 3D modeller bulabileceğim, bildiğiniz bir web site var mı? Kalitesi hiç fark etmez, birkaç tane olsa yeterli. Teşekkürler.
Selam arkadaşlar, Ücretsiz bir şekilde 3D modeller bulabileceğim, bildiğiniz bir web site var mı? Kalitesi hiç fark etmez, birkaç tane olsa yeterli. Teşekkürler.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Ocak 2024 #2 Thingiverse
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 5 Ocak 2024 #3 baba77 dedi: Selam arkadaşlar, Ücretsiz bir şekilde 3D modeller bulabileceğim, bildiğiniz bir web site var mı? Kalitesi hiç fark etmez, birkaç tane olsa yeterli. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Site değil ama program önerebilirim. Blender.
baba77 dedi: Selam arkadaşlar, Ücretsiz bir şekilde 3D modeller bulabileceğim, bildiğiniz bir web site var mı? Kalitesi hiç fark etmez, birkaç tane olsa yeterli. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Site değil ama program önerebilirim. Blender.
B baba77 Hectopat Katılım 29 Nisan 2022 Mesajlar 566 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2024 #4 Grandfather dedi: Site değil ama program önerebilirim. Blender. Genişletmek için tıkla... Kral kendim tasarım yapmayacağım, hazır tasarımlar lazım. Tasarım yapmak istesem yaparım ama öyle bir vaktim yok ne yazık ki.
Grandfather dedi: Site değil ama program önerebilirim. Blender. Genişletmek için tıkla... Kral kendim tasarım yapmayacağım, hazır tasarımlar lazım. Tasarım yapmak istesem yaparım ama öyle bir vaktim yok ne yazık ki.
Grandfather Hectopat Katılım 18 Ağustos 2022 Mesajlar 1.111 Çözümler 3 Yer Beylikdüzü/İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Baterist 5 Ocak 2024 #5 baba77 dedi: Kral kendim tasarım yapmayacağım, hazır tasarımlar lazım. Tasarım yapmak istesem yaparım ama öyle bir vaktim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Anladım. Az önce yanlış annlamışım kusura bakmayın.
baba77 dedi: Kral kendim tasarım yapmayacağım, hazır tasarımlar lazım. Tasarım yapmak istesem yaparım ama öyle bir vaktim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Anladım. Az önce yanlış annlamışım kusura bakmayın.
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 5 Ocak 2024 #6 Grandfather dedi: Anladım. Az önce yanlış annlamışım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sanırım moderatörler okumadan başlık değiştirdi yine. baba77 dedi: Kral kendim tasarım yapmayacağım, hazır tasarımlar lazım. Tasarım yapmak istesem yaparım ama öyle bir vaktim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Kütüphanesi basit ama Tinkercad var bir de.
Grandfather dedi: Anladım. Az önce yanlış annlamışım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... Sanırım moderatörler okumadan başlık değiştirdi yine. baba77 dedi: Kral kendim tasarım yapmayacağım, hazır tasarımlar lazım. Tasarım yapmak istesem yaparım ama öyle bir vaktim yok ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Kütüphanesi basit ama Tinkercad var bir de.