Ücretsiz AI detector tavsiyesi

yutel

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, ödevim için AI detector arıyorum ücretsiz olarak. İnternette birkaç yer var fakat ya üyelik istiyor ya da 1000 kelime sınırı var. Var mı önerebileceğiniz bir yol, ücretsiz olarak AI mı insan mı yazmış tespiti yapabilecek?

Bunların işe yaradığını düşünmüyorum, belirli kalıplara göre tarama yapıyor ve kullanılan yapay zeka prompt ile bu kalıpların dışına çıkıyor zaten. Hem de Yapay zekaların sürümü değiştikçe yazım formatları da değişiyor...

Teşekkürler bu iyi görünüyor.

Muhtemelen dediğiniz gibi çalışıyor. Ama ödevlerin AI la yapılıp yapılmadığını kontrol ediyorlar turnitin diye bir programla. O da akademik bir şey olduğu için kullanamıyorum ben

Turnitin dediğiniz yazılım intikali kontrol eder. Yapay zeka olup olmadığını değil. Intihal tespit programlarını denemeniz lazım.

Turnitin dediğiniz yazılım intikali kontrol eder. Yapay zeka olup olmadığını değil. Intihal tespit programlarını denemeniz lazım.

Var mı hocam peki intihal tespiti programı sizin önerdiğiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…