Ücretsiz ve bilgisayarı kastırmayacak yavaşlatmayacak (bu konulardan pek anlamıyorum ama başka bir konuda hafif denildiğini duymuştum) bir ağırlık katmayacak ücretsiz bir Anti virüs programı arıyorum. Windows Defender diyecek bir sürü kişi biliyorum ama hani gene de işimi sağlama almak istiyorum (bildiğim kadarıyla millet 3-4 tane anti virüs programı kullanıyor).
PC, Android ve iOS için Kaspersky Security Cloud ücretsiz antivirüs yazılımını indirin ve virüslere, fidye yazılımlarına, casus yazılımlara, bot saldırılarına, kimlik avına, Truva Atlarına ve tehlikeli web sitelerine karşı güçlü koruma sağlayın. Çevrimiçi ortamda kendinizi koruyun!
Ücretsiz ve bilgisayarı kastırmayacak yavaşlatmayacak (bu konulardan pek anlamıyorum ama başka bir konuda hafif denildiğini duymuştum) bir ağırlık katmayacak ücretsiz bir Anti virüs programı arıyorum. Windows Defender diyecek bir sürü kişi biliyorum ama hani gene de işimi sağlama almak istiyorum (bildiğim kadarıyla millet 3-4 tane anti virüs programı kullanıyor).
Kaspersky, Bitdefender, Avast, Zonealarm; ki Kaspersky tehdit verilerine erişimi mevcut, bunlardan herhangi bir tanesi. 10-12 TL gibi cüzi rakamlara Trend Micro lisansları da satılmakta gördüğüm kadarıyla.