Ücretsiz anti-virüs programı tavsiyesi

Tgyokty

Megapat
Makaleler
6
Daha fazla  
Arkadaşlar biraz araştırma yaptım internette ve AVG kurdum.
Ücretsiz diye kurdum fakat 30 gün sonra bitecekmiş süresi :D

Anti-virüs programı kurmak şart mı?
Kurmalıysak ücretsiz, sistemi yormayan, zorlamayan ve işe yarar bir program var mıdır?
Hangisini kuralım?
Teşekkürler.

Dosya Ekleri

• avg.png
    avg.png
    100,1 KB · Görüntüleme: 132
Hocam eğer işletim sistemi windows 8-10 ise zaten windows defender kurulu geliyor.Hafif bi antivirüs istiyorsan windows 8-10 a ekstra bir antivirüs programı kurmana gerek yok diye düşünüyorum.
Windows 7 ise sistemi yormayacak olan Microsoft Security Essentials ya da avira kurabilirsin.
Bu arada AVG'nin ücretsiz olan sürümü de var onu kullanmak istiyorsan deneme sürümü değilde ücretsiz versiyonunu aratıp bulabilirsin internetten

Free sürümünü kurun. AVG Free Antivirus Download | Virus Protection Software

Günümüzde 3. parti güvenlik yazılımları olmazsa olmazlardandır. Mümkünse ücretli ve kaliteli yazılımlara yönelin. Öneriler konusu defalarca açıldığı için onları inceleyin.

Free sürümünü kurun. AVG Free Antivirus Download | Virus Protection Software

Günümüzde 3. parti güvenlik yazılımları olmazsa olmazlardandır. Mümkünse ücretli ve kaliteli yazılımlara yönelin. Öneriler konusu defalarca açıldığı için onları inceleyin.

Ücretli olarak Norton harika ve indirimde şuan 69 küsür TL fiyata satılıyor kendi sitesinde. Ücretsiz olarak da Panda ya da iyi yapılandırılmış Comodo öneririm.

Arkadaşlar ücretli olarak Norton'u öneriyorsanız hemen ücretli sürümünü (standart paket) satın alıyorum?
Norton Security Standart | Norton
Standart paket 69.99 TL olan?

Arkadaşlar ücretli olarak Norton'u öneriyorsanız hemen ücretli sürümünü (standart paket) satın alıyorum?
Norton Security Standart | Norton
Standart paket 69.99 TL olan?
Gayet iyi olduğunu biliyorum param olursa bende alacağım. Kaspersky, Bitdefender, Norton aynı derece yazılımlar neredeyse yakınlar birbirine.

KIS'de alabilirsin istersen.

Ücretsiz yerine, Kaspersky İS lisansı öneririm.
Gayet iyi olduğunu biliyorum param olursa bende alacağım. Kaspersky, Bitdefender, Norton aynı derece yazılımlar neredeyse yakınlar birbirine.

KIS'de alabilirsin istersen.
KIS, Norton'a göre pahalı biraz.
Norton alıcam :)
Teşekkürler arkadaşlar.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı