Ücretsiz antivirüs önerisi

Finner

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Merhaba sorum başlıktaki gibi. Lütfen Kaspersky haricinde bir program önerin bana çok karışık geldi. Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle merhabalar, Kaspersky programını kullanmanı öneririm fakat eğer onu kullanamazsan bilindik antivirüs programlarına yönelebilirsin. Bunun için sana burası yardımcı olacaktır;

Merhaba sorum başlıktaki gibi. Lütfen Kaspersky haricinde bir program önerin bana çok karışık geldi. Şimdiden teşekkürler.
Zonealarm Antivirus Free With Firewall Öneririm içerisinde bedavadan gelişmiş özellikler ve güvenlik duvar olması gayet iyidir ve kaspersky motorunu kullanır bunun için konu açmıştım.

ZoneAlarm Free

Veya Comodo Internet Security Premium Kullanabilirsiniz veritabanı iyi olmasada virüsleri durdurmakta başarılıdır içerisinde sanal ortamda çalıştırma güvenlik duvarı HIPS gibi özellikler mevcuttur.

Comodo - Gerçek PC koruması basit Antivirus yazılımlarından daha fazlasını gerektirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…