Avast ve AVG indirip denedim virüsü buldular fakat üstesinden gelemediler bende buldukları virüs dosyasını sildim tekrar tarattım bilgisayarım temiz çıktı. (birkaç kez taradım) ama halen bilgisayarımı açtığımda virüsün bilgisayarımda olduğunun belirtileri var. Nasıl çözebilirim? (Kaspersky daha önce kullandım ve deneme süresi bitti kullanılmıyor. Ücretsiz key bulabileceğim bir yer varsa önerebilir misiniz?
Sitede ücretsiz key önerecek cesarette birisi olduğunu sanmam Zira yasak.
Kaspersky için yeni bir mail kullanabilirsiniz.
Veya Malwarebytes kurup o dosyayı silebilir, bununla beraber Windows Defender kullanabilirsiniz.
Ben en son kaspersky kullanıyordum ama daha sonra antivirüs programı kullanmayı tamamen bıraktım çünkü bu programlar gerçekten çok yük bindiriyor sisteme. 3 yıldır hiç kullanmıyorum ve daha hiç virüs girmedi bilgisayarıma. Girdiğiniz sitelere dikkat edin, indirdiğiniz dosyalara dikkat edin antivirüs kullanmanıza gerek bile kalmıyor.
Eskiden bilgisayarıma virüs bulaştığında uyguladığım bir rutin vardı. Adwcleaner, malwarebytes ve ismini tam hatırlayamıyorum ama JRT diye 3 tane program indiriyordum ve hepsini sırasıyla çalıştırdığımda kesinlikle virüsleri temizliyordu. Bu programları indirip virüsü tekrar taratın ve temizleyin.
Girdiğiniz sitelere dikkat ettiğiniz sürece windows defender fazla fazla yetiyor bence.
Avast ve AVG indirip denedim virüsü buldular fakat üstesinden gelemediler bende buldukları virüs dosyasını sildim tekrar tarattım bilgisayarım temiz çıktı. (birkaç kez taradım) ama halen bilgisayarımı açtığımda virüsün bilgisayarımda olduğunun belirtileri var. Nasıl çözebilirim? (Kaspersky daha önce kullandım ve deneme süresi bitti kullanılmıyor. Ücretsiz key bulabileceğim bir yer varsa önerebilir misiniz?
Windows 11 kullanmadım henüz, daha tam oturmadığını düşünüyorum internetteki videolardan izlediğim kadarıyla.
Microsoft bile kendisi oyunlarda FPS düşüşünün Windows 11 kaynaklı olduğunu itiraf etti.
Antivirüs konusunu bilemiyorum tabii.
Kullanmadığım Kaspersky Key'im var özelden yazarsanız verebilirim ocakta falan bitiyor VPN ile etkinleştirilmeli. Bir de Kaspersky rescue tool diye bir program var onu deneyebilirsiniz ben de daha önce kurtulamadığım bir virüsten bu program ile kurtuldum.