Ücretsiz antivirüs programı önerisi

Yeni sonuçlar burada...
Avast çöp diyenler için.

Tavsiyem ücretli olarak, Avast, AVG, ESET, Kaspersky, BitDefender bunlardan birini kullanabilirsin. Free kısmında Avast veya Kaspersky ikisi de işini görür.

Şu sonuçlara inanan Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye geleceğine de inanır madem bunlar doğru McAfee dünyanın en iyi antivirüsüdür.

Şu sonuçlara inanan Ronaldo'nun Fenerbahçe'ye geleceğine de inanır madem bunlar doğru McAfee dünyanın en iyi antivirüsüdür.
Anti virüs programlarının resmi sitelerinin alt kısmına inerek bakarsan bu sonuçları referans gösteriyorlar. Araştırmadan sallamayalım.

Dosya Ekleri

• norton.png
    58,9 KB · Görüntüleme: 35
  • avast.png
    51,6 KB · Görüntüleme: 28
  • bitdefender.png
    414,4 KB · Görüntüleme: 25
  • kaspersky.png
    65,7 KB · Görüntüleme: 29
Anti virüs programlarının resmi sitelerinin alt kısmına inerek bakarsan bu sonuçları referans gösteriyorlar. Araştırmadan sallamayalım.

Bu da herkesin virüs dediği uygulama segurazonun sitesi.

Eğer bunlara inanıyorsanız ne bileyim artık.

Bu da gerçek kullanıcı görüşleri.

Onları da geçtim Avast son zamanlarda istenmeyen yazılım olarak indiriliyor ve daha önceden Avast kullanmış biri olarak olmadık zamanlarda kamerayı açıp biri sizi bu şekilde izliyor olabilir deyip sizi premium satın almaya zorluyor. Kafasına göre kamerayı açtığına göre kendisinin izlemediğini nereden biliyoruz. Gerçekten rezil bir program bununla da kalmıyor premium almazsanız neredeyse virüs taramasından başka bir şey yapmanıza izin vermiyor. Bu kanser program yerine Kaspersky Malwarebytes McAfee öneririm.

Son düzenleme:
Amatör kullanıcı yorumları yerine resmi kaynaklardan veri gösterirsen iyi olur. Benim paylaştığım kurumsal resmi kaynak. AV şirketleri bu şirketlere ve testlere katılmışlar. Avast, Norton bünyesine geçmesiyle tamamen değişti. Eski hali desen kullanıcı verilerini sattığı olayı var. Aslında hepsi yapıyor bunu. Ancak şuan çok iyi bir AV. Kaspersky'da koruma olarak çok iyi bir AV. Ama gizlilik olarak ben güvenmiyorum. Türk vatandaşıyım ve ülkemiz NATO üyesi bir ülke. 3. dünya savaşına doğru gidiyoruz. Ruslara ve yazılımlarına bu durumda güvenmek hiç doğru gelmiyor bana.

ALTA BİR TEST LİNKİ BIRAKTIM.

Avast vs Kaspersky

Amatör kullanıcı yorumları Avast hakkında değil segurazo antivirüs hakkında şu an gereksiz yere tartışıyoruz. Bu forumdaki ortalama herkes bilir Avast pek kaliteli yazılım değildir eskiden yaptığı veri kaçakçılığı her şeyi kanıtlamaya yetti. Şu ankim satın alırsa alsın bu yazılım bir daha aynı şeyi yapmayacağı ne malum. Ödülleri olabilir hepsi oradan buradan markaların yaptığı testler. Bu ödüller zaten McAfee Kaspersky Malwarebytes gibi uygulamalarda da var. Ben kullandığım için konuşuyorum 4 yazılımı da kullandım. Malwarebytes daha çok reklam yazılımları ve küçük virüsleri bulmaya odaklı ama büyük virüslerle de başa çıkar sistem kullanımını hafif sömürebilir. Kaspersky biraz ağır bir yazılımdır ücretsiz sürümü olması bir avantaj genellikle büyük sorun çıkaran virüsler ile uğraşır bunları nereden mi biliyorum çünkü denedim. Malwarebytes bilgisayarda 3 ila 5 reklam virüsü bulurken kaspesky hiç virüs bulamadı. Şimdi sıra Avast'ta bu yazılımı kullandığımdan beri bilgisayarıma bir kere virüs uyarısı gelmedi hiç virüs bulamadı onun dışında ara sıra premium al diye ayaklarıma kapanıyordu ara sıra da kamerama erişip sizi böyle izliyorlar gibi bildirimler atıp çözüm için premium al diyordu bana kalırsa Avast'ın kendisi virüs zaten. Bir de premium sürüme geçmediğiniz sürece taramadan başka hiçbir şey yapamıyorsunuz zaten. Bir de yeni sürümüne güncellenen McAfee var John McAfee öldükten sonra satılan McAfee iyi bir yazılıma dönüştü. Ücretsiz sürümü olmasa da paketlerinde iyi özelliklerle geliyor. 10 cihaz koruma, aile koruması, dosya parçalama, kasa kurma, izleyici temizleme, gereksiz dosyaları temizleme, ücretsiz web koruması, VPN, kimlik koruması, Wi-Fi güvenliği, parola yöneticisi gibi özelliklerle bana göre piyasanın en iyi 3 yazılımdan biridir bu yazılımlara göre Avast çok geride kalıp bilgi çalıntılarıyla işine devam edecek yazılımdır.

Merhaba arkadaşlar kullanışlı, işini güzel yapan bir antivirüs arıyorum.
ESET açık ara farkla.

Yeni sonuçlar burada...
Avast çöp diyenler için.

Tavsiyem ücretli olarak, Avast, AVG, ESET, Kasperksy, Bitdefender bunlardan birini kullanabilirsin. Free kısmında Avast veya Kaspersky ikiside işini görür.
Peki Avast mahremiyete ne kadar önem veriyor hiç araştırdınız mı?

Daha öncesinde kullanıcı verilerini izinsiz toplayıp sattığı için 20 milyon dolara yakın bir para cezasına çarptırıldı. Lütfen biraz araştırın.

Sizde Avast ve AVG Norton'un satın aldığını biraz araştırın. Gizlilik ve kullanıcı verisi konusunda ben hiçbir AV güvenmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…