furkanpasaa Femtopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:56 #1 Herkese iyi akşamlar. Önerebileceğiniz, güzelinden antivirüs programı var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Herkese iyi akşamlar. Önerebileceğiniz, güzelinden antivirüs programı var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum.
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.648 Çözümler 166 Dün 21:57 #2 Bitdefender.
wraxos woo Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 2.424 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:58 #3 furkanpasaa dedi: Herkese iyi akşamlar. Önerebileceğiniz, güzelinden antivirüs programı var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky free veya Malwarebytes free.
furkanpasaa dedi: Herkese iyi akşamlar. Önerebileceğiniz, güzelinden antivirüs programı var mıdır? Şimdiden teşekkür ediyorum. Genişletmek için tıkla... Kaspersky free veya Malwarebytes free.
furkanpasaa Femtopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:58 #4 Gereksiz Eleman dedi: Bitdefender. Genişletmek için tıkla... güvenilir değil mi üstad
Gereksiz Eleman Megapat Antibiyotik Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2019 Mesajlar 1.648 Çözümler 166 Dün 21:59 #5 @wraxos woo, Kaspersky free sürüm kaldırıldı. MBAM'ın bedava sürümünde de gerçek zamanlı koruma yok. @furkanpasaa, evet güvenilir hocam.
@wraxos woo, Kaspersky free sürüm kaldırıldı. MBAM'ın bedava sürümünde de gerçek zamanlı koruma yok. @furkanpasaa, evet güvenilir hocam.
furkanpasaa Femtopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:59 #6 wraxos woo dedi: Kaspersky free veya Malwarebytes free. Genişletmek için tıkla... hocam bunlara baktım da hep paralı karşıma çıkıyor
wraxos woo dedi: Kaspersky free veya Malwarebytes free. Genişletmek için tıkla... hocam bunlara baktım da hep paralı karşıma çıkıyor
Collavino Hectopat Katılım 15 Mart 2025 Mesajlar 3.130 Makaleler 1 Çözümler 97 Yer Tekirdağ Dün 22:00 #7 Bitdefender.
Dexter_Morgan31 Decapat Katılım 31 Mart 2023 Mesajlar 913 Makaleler 8 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:01 #8 Bitdefender Free, Kaspersky zayifladi (testimden de gorebilirsiniz) ve bedava versiyonu kaldirildi.
furkanpasaa Femtopat Katılım 24 Eylül 2025 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #9 Collavino dedi: Bitdefender. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kolay gelsin Dexter_Morgan31 dedi: Bitdefender Free, Kaspersky zayifladi (testimden de gorebilirsiniz) ve bedava versiyonu kaldirildi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum evet gördüm kaldırılmış
Collavino dedi: Bitdefender. Genişletmek için tıkla... teşekkürler kolay gelsin Dexter_Morgan31 dedi: Bitdefender Free, Kaspersky zayifladi (testimden de gorebilirsiniz) ve bedava versiyonu kaldirildi. Genişletmek için tıkla... teşekkür ediyorum evet gördüm kaldırılmış
HanLiebert Centipat Katılım 2 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 22:02 #10 Arkadaşların da yazdığı üzere, Bitdefender.