Ücretsiz Antivirüs Programı Tavsiyesi

• Konuyu başlatan mwsg
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.502
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Tecrübeli bir bilgisayar kullanıcısıyım. Normalde lisanssız yazılım kullanmam ancak bir süre bilgisayarı benden başka birisi kullandı onun kurduğu birkaç lisanssız yazılım yüklü. Bunun dışında çok nadiren pek kullanılmayan ücretsiz tıkla çalıştır yazılımları açmam gerekiyor. Aralarından yine güvenilir olanları seçiyorum.

Bu yıl bilgisayarı çok sık kullanmayacağım için çok güçlü bir programdan lisans alma gereği duymadım. Ücretsiz olarak tavsiye edebileceğiniz antivirüs var mı?

İşletim sistemim Windows 10.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kaspersky Free öneririm. Şu ana kadar bir virüs uyarısı vermedi ama Ad-Block'un engelleyemediği erotik tarzda reklamları vb. çok güzel engelliyor.

Kaspersky Free. Pasif tarama amaçlı olarak Malwarebytes kullanabilirsin.

Pasif taramaya pek ihtiyacım yok. Kaspersky'ın ücretli sürümünün denemesi ile tarama yapmıştım zaten. Free sürümü kullanmaya karar verdim. Anladığım kadarıyla indirme sırasında yapılan anında tarama ve internet saldırılarından koruma özellikleri ücretsiz sürümde de var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı