Ücretsiz antivirüs programı

Hocam alıntılarken neden mesajımı değiştirdiniz? Yanlış yazmışsınız. Comodo gereksiz falan değil. Arkadaş sormuş öneri diye ben de kendi kullandığımı önerdim. Ne de olsa Kaspersky'ı herkes öneriyor ben de farklı bir şey önerdim.

Forum kullanmayı bilmiyor sanırım, moderatör arkadaşlar icabına bakacaktır.

Yanlışlıkla olmuş comoda fazla uğraş ister adam basit olsun öz olsun gibi bir şey demiş en basitleri bunlar.

Dostum Eset'e bakmanı öneririm. Gayet iyi bir virüs programı. Alternatif olarak Kaspersky da gayet iyidir.

Yanlışlıkla olmuş comoda fazla uğraş ister adam basit olsun öz olsun gibi bir şey demiş en basitleri bunlar.

Hocam Comodo gayet basit bir arayüze sahip en yeni versiyonunu gördüyseniz. Comdo neresi uğraş istiyor bilmiyorum ama normal indirip kursun yeter ayar gerekmiyor. Herkes Kaspersky'ı öneriyor ben de farklı öneri veriyorum. Comodo aynı zamanda bilgisayara az yüklenir. Yani gayet basit ve hızlı bir program. Yani gereksiz ve berbat denilecek bir program değil. Arkadaş tek bir şey araştırmasın zaten inceleyip kararını verebilir. Kaspersky kullanmadım kullanım açısından bir şey diyemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…