En gerekli olan koruma özelliklerini sağlıyorlar, kullanabilirsiniz. Eğer ücretli almak istiyorsanız Kaspersky alın, 1 yıllık aboneliği 140 TL gibi aşırı komik fiyatlara satıyorlar. (Ucuz)
Kaspersky Standard, tüm cihazlar için sınıfının en iyisi antivirüs yazılımını sunar. Virüslere, kötü amaçlı yazılımlara ve fidye yazılımlarına karşı güçlü korumayla birlikte gelir. Windows PC, iOS, Android ve macOS ile uyumludur.
Eğer fotoğraf diye .exe dosyaları indirip açmıyorsanız. Roblox Robux hilesi diye dosyalar indirip kurmuyorsanız Defender bile yeterli. Ben Defender+Malwarebytes ücretsiz sürümünü kullanıyorum, arada sırada forumda "virüs programsız olmaz senin bilgisayarın virüs kaynıyordur" iddiasında bulunan arkadaşlara cevap olsun diye tarıyorum. 2 yıl oldu 1 virüs bile bulmadım.
Eğer fotoğraf diye .exe dosyaları indirip açmıyorsanız. Roblox Robux hilesi diye dosyalar indirip kurmuyorsanız Defender bile yeterli. Ben Defender+Malwarebytes ücretsiz sürümünü kullanıyorum, arada sırada forumda "virüs programsız olmaz senin bilgisayarın virüs kaynıyordur" iddiasında bulunan arkadaşlara cevap olsun diye tarıyorum. 2 yıl oldu 1 virüs bile bulmadım.