ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 14 Haziran 2024 #1 Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim, az internet ve gün harcayan kayıt programı arıyorum. Ne önerirsiniz?
Ücretsiz bir şekilde kullanabileceğim, az internet ve gün harcayan kayıt programı arıyorum. Ne önerirsiniz?
Ahmet7337 Centipat Katılım 13 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #2 Güçlü bir ekran kartın ya da sistemin varsa OBP Studio gayet güzel.
Astiva Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Bin Çözüm, Bir Efsane Dizüstü Cerrahı Tecrübeli Moderatör Kıdemli Üye Katılım 19 Temmuz 2018 Mesajlar 13.045 Makaleler 9 Çözümler 1.070 Yer Ankara 💻 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 15-FA0007NT = CPU: i5 12500H GPU: 3050 Ti 4GB VRAM, SSD: 512GB PCIe 4.0, RAM: 2x8GB DDR4 3200MHz OS: Windows 11 Pro Macbook Air M1 = CPU + GPU: Apple M1, SSD: 256GB, RAM: 8GB Cinsiyet Erkek Meslek Joker 14 Haziran 2024 #3 Bu işin babası OBS'dir, ister profesyonel ister amatör olun. Her alana uygun. Proje tanıtım videolarımı için kullanıyorum, memnunum. Gerekli ayarlamalar ile oldukça iyi performans alabilirsiniz.
Bu işin babası OBS'dir, ister profesyonel ister amatör olun. Her alana uygun. Proje tanıtım videolarımı için kullanıyorum, memnunum. Gerekli ayarlamalar ile oldukça iyi performans alabilirsiniz.
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 14 Haziran 2024 #4 OBS dışında herhangi bir öneriniz var mı?
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.635 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #5 ERTZENN dedi: OBS dışında herhangi bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Nvidia Shadow Play. Ama Ona doğru ayarlandığında eski bilgisayar da olsa büyük bir performans kaybı yapmıyor.
ERTZENN dedi: OBS dışında herhangi bir öneriniz var mı? Genişletmek için tıkla... Nvidia Shadow Play. Ama Ona doğru ayarlandığında eski bilgisayar da olsa büyük bir performans kaybı yapmıyor.
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 14 Haziran 2024 #6 Hepinize teşekkür ederim sanırım OBS kullanacağım.
Dorzi Kilopat Katılım 18 Temmuz 2021 Mesajlar 4.635 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2024 #7 ERTZENN dedi: Hepinize teşekkür ederim sanırım OBS kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartınızı söylerseniz ona göre ayar önerebilriiz.
ERTZENN dedi: Hepinize teşekkür ederim sanırım OBS kullanacağım. Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartınızı söylerseniz ona göre ayar önerebilriiz.
ERTZENN Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 378 Çözümler 6 14 Haziran 2024 #8 Dorzi dedi: İşlemci ekran kartınızı söylerseniz ona göre ayar önerebilriiz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yok yani Intel HD graphicks işlemcim ise i5 M560 oyunlarımı Cloud'dan oyunyorum. Ekran kaydı alacağım oyun ise AC Origins. Hocam OBS'yi yükledim ayarladım gerçekten çok akıcı ve güzeldi.
Dorzi dedi: İşlemci ekran kartınızı söylerseniz ona göre ayar önerebilriiz. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım yok yani Intel HD graphicks işlemcim ise i5 M560 oyunlarımı Cloud'dan oyunyorum. Ekran kaydı alacağım oyun ise AC Origins. Hocam OBS'yi yükledim ayarladım gerçekten çok akıcı ve güzeldi.