Aliosman Avci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 1.323 Çözümler 4 22 Ekim 2020 #21 @mustaine size zahmet yeşil neonlu yeşilin üzerine pençe60 yazıp gönderebilir misiniz çok beğendimde.
@mustaine size zahmet yeşil neonlu yeşilin üzerine pençe60 yazıp gönderebilir misiniz çok beğendimde.
mustaine Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 7.503 Çözümler 57 Yer Anaheim, Los Angeles, CA Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #22 Doin dedi: Logoyu wallpaper sananlar var ya. Logo dediğin Nike, Adidas gibi olur. Sizin istedikleriniz direkt profil fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Logolar ticari olarak kullanılır. Burada Logo yapacak biri olduğunu düşünmüyorum. Telif vs. Pahalıya patlar. Aliosman Avci dedi: @mustaine size zahmet yeşil neonlu yeşilin üzerine pençe60 yazıp gönderebilir misiniz çok beğendimde. Genişletmek için tıkla... Tabii ki düz yeşil olan mı? Alıntı yapabilir misiniz. Yanlışlık olmasın
Doin dedi: Logoyu wallpaper sananlar var ya. Logo dediğin Nike, Adidas gibi olur. Sizin istedikleriniz direkt profil fotoğrafı. Genişletmek için tıkla... Ayrıca Logolar ticari olarak kullanılır. Burada Logo yapacak biri olduğunu düşünmüyorum. Telif vs. Pahalıya patlar. Aliosman Avci dedi: @mustaine size zahmet yeşil neonlu yeşilin üzerine pençe60 yazıp gönderebilir misiniz çok beğendimde. Genişletmek için tıkla... Tabii ki düz yeşil olan mı? Alıntı yapabilir misiniz. Yanlışlık olmasın
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 22 Ekim 2020 #23 mustaine dedi: Ayrıca Logolar ticari olarak kullanılır. Burada Logo yapacak biri olduğunu düşünmüyorum. Telif vs. Pahalıya patlar. Genişletmek için tıkla... Tamam işte? Kendin yaparsan telif olmaz. Bilgisayarda olsaydım yapardım.
mustaine dedi: Ayrıca Logolar ticari olarak kullanılır. Burada Logo yapacak biri olduğunu düşünmüyorum. Telif vs. Pahalıya patlar. Genişletmek için tıkla... Tamam işte? Kendin yaparsan telif olmaz. Bilgisayarda olsaydım yapardım.
Odyofil Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ağustos 2017 Mesajlar 3.689 Makaleler 9 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2020 #24
spartacus51 Kilopat Katılım 27 Eylül 2017 Mesajlar 321 Çözümler 3 Yer herhangi bir yer 22 Ekim 2020 #25 Logo değil de, bu tarz bir şey isteyen varsa yapabilirim. Kendime yapmıştım.
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 22 Ekim 2020 #26 alyhisa dedi: 1-2 saat sonra geliyorum saat 13:00 gibi bekle beni yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yaptın mı hocam.
alyhisa dedi: 1-2 saat sonra geliyorum saat 13:00 gibi bekle beni yapacağım. Genişletmek için tıkla... Yaptın mı hocam.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Ekim 2020 #27 CypIosh dedi: Yaptın mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin uğraşıyorum. CypIosh dedi: Yaptın mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Masaüstü Wallpaper gibi bir şey mi istiyorsunuz? Son düzenleme: 22 Ekim 2020
CypIosh dedi: Yaptın mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam bekleyin uğraşıyorum. CypIosh dedi: Yaptın mı hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam Masaüstü Wallpaper gibi bir şey mi istiyorsunuz?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 22 Ekim 2020 #28 alyhisa dedi: Hocam bekleyin uğraşıyorum. Hocam masaüstü wallpaper gibi bir şey mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Olur evet.
alyhisa dedi: Hocam bekleyin uğraşıyorum. Hocam masaüstü wallpaper gibi bir şey mi istiyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Olur evet.
alyhisa Hectopat Katılım 27 Temmuz 2020 Mesajlar 2.026 Makaleler 2 Çözümler 8 22 Ekim 2020 #29 CypIosh dedi: Olur evet. Genişletmek için tıkla... İstedikleriniz neydi tekrar söyler misiniz?
CypIosh Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2020 Mesajlar 3.775 Çözümler 13 22 Ekim 2020 #30 alyhisa dedi: İstedikleriniz neydi tekrar söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Baytiyes en sevdiğim oyun Batman Arkham.
alyhisa dedi: İstedikleriniz neydi tekrar söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Baytiyes en sevdiğim oyun Batman Arkham.