E emreji61 Kilopat Katılım 22 Şubat 2019 Mesajlar 412 Çözümler 2 7 Ocak 2020 #1 Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama konfeksiyon mağazasında kullanmak için ücretsiz barkod ve stok takip programı öneriniz varsa çok iyi olur. Sayın moderatör. Barkod ve stok takip android için değil Windows için. Son düzenleme: 7 Ocak 2020
Arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama konfeksiyon mağazasında kullanmak için ücretsiz barkod ve stok takip programı öneriniz varsa çok iyi olur. Sayın moderatör. Barkod ve stok takip android için değil Windows için.
ust_sel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ocak 2018 Mesajlar 1.005 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Ankara 7 Ocak 2020 #2 Bilsoft'un böyle bir yazılımı olması lazım, linke bir bakın. Bu arada konu Diğer Yazılımlar bölümüne falan taşınırsa daha iyi olabilir. ÜCRETSİZ Ön Muhasebe Programı www.bilsoft.com Genişletmek için tıkla...
Bilsoft'un böyle bir yazılımı olması lazım, linke bir bakın. Bu arada konu Diğer Yazılımlar bölümüne falan taşınırsa daha iyi olabilir. ÜCRETSİZ Ön Muhasebe Programı www.bilsoft.com Genişletmek için tıkla...