kannic Decapat Katılım 15 Nisan 2023 Mesajlar 170 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2023 #11 lyforeid dedi: Bahsettiğiniz uygulama hızlı çalışıyor ama kullandığınız videoyu 30 FPS formatında kaydediyor. Bu da kalite kaybı demek. Genişletmek için tıkla... Evet kullanım kolaylığı açısından önermiştim 30 FPS olayı göze kötü geliyor.
lyforeid dedi: Bahsettiğiniz uygulama hızlı çalışıyor ama kullandığınız videoyu 30 FPS formatında kaydediyor. Bu da kalite kaybı demek. Genişletmek için tıkla... Evet kullanım kolaylığı açısından önermiştim 30 FPS olayı göze kötü geliyor.
Manco Hectopat Katılım 8 Haziran 2021 Mesajlar 819 Çözümler 4 14 Ekim 2023 #12 Yunus EmreTR dedi: Microsoft Clipchamp İster inan ister inanma şuanda bu programdan edit yapıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam şuan bende onu kullaniyorum ama 30fps renderliyor. lyforeid dedi: CapCut'un masaüstü versiyonu var ve gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Watermarkli diye biliyorum hocam.
Yunus EmreTR dedi: Microsoft Clipchamp İster inan ister inanma şuanda bu programdan edit yapıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam şuan bende onu kullaniyorum ama 30fps renderliyor. lyforeid dedi: CapCut'un masaüstü versiyonu var ve gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... Watermarkli diye biliyorum hocam.