Efeceylan Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #1 Ücretsiz veya ücretli planı ucuz olan programlar önerir misiniz?
ulasozeken Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 343 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2025 #2 15+ Best FREE Music Production DAWs in 2025 bunları kullanabilirsiniz. Veya Buy FL Studio | Image-Line buradan en düşük versiyonu satın alıp ileriki zamanda yükseltebilirsiniz. Eğer hiçbiri uymuyorsa The 10 Best DAWs (Digital Audio Workstations) for 2025 bunlardan birini kullanabilirsin.
15+ Best FREE Music Production DAWs in 2025 bunları kullanabilirsiniz. Veya Buy FL Studio | Image-Line buradan en düşük versiyonu satın alıp ileriki zamanda yükseltebilirsiniz. Eğer hiçbiri uymuyorsa The 10 Best DAWs (Digital Audio Workstations) for 2025 bunlardan birini kullanabilirsin.
9 902722 Centipat Katılım 13 Mart 2025 Mesajlar 1.269 Makaleler 7 Çözümler 3 8 Temmuz 2025 #3 Efeceylan dedi: Ücretsiz veya ücretli planı ucuz olan programlar önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bandlab.
Efeceylan dedi: Ücretsiz veya ücretli planı ucuz olan programlar önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Bandlab.
Efeceylan Decapat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2025 #4 Mayıs ayının sonu - Haziran başı gibi DAW olarak ücretsiz olmasa da FL Studio'yu seçtim ve son 1 aydır kendimi sürekli geliştirmekteyim, bayağı da beat yaptım bazılarını yakında kullanacağım, destekleriniz için teşekkürler.
Mayıs ayının sonu - Haziran başı gibi DAW olarak ücretsiz olmasa da FL Studio'yu seçtim ve son 1 aydır kendimi sürekli geliştirmekteyim, bayağı da beat yaptım bazılarını yakında kullanacağım, destekleriniz için teşekkürler.