Ücretsiz blog site önerisi

simgebas

Decapat
Daha fazla  
Merhabalar. Ben çok dizi-film izleyen birisiyim. Kendime, izlediğim şeyleri yorumlayabileceğim bir site açmak istiyorum. Ücretsiz ve mümkün olursa, sonradan -eğer tutulursa- para da kazandırabilecek siteler hangileridir?
Böyle temaları güzel, hoş, bildiğiniz siteler varsa söyler misiniz?

Lütfen yardımcı olun. Tek tek açıklayın rica edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Infinity Hosting ile ücretsiz hosting alın. Freenom'dan ücretsiz alan adı alın. Gerekli kurulumları yapın.(İnternette çok kaynak var.)
Sonra da hostinginize Wordpress indirin.

Blogger tamamen ücretsiz. Hazır temalar falan da var, ilerde Google AdSense ekleyip para da kazanabilirsiniz. Gmail hesabınızın olması yeterli.

Gerek yok hocam. Blogspot ile alt alan adına site kuruyorsunuz. Benim anlattığım ile ana alan adına.
İlk başta uğraşmak istemez diye basit bir öneri vereyim dedim. Word kullanmasını bilen herkes site açabilir Evet, sizin dediğiniz daha mantıklı ancak konu sahibinin biraz daha uğraşması gerek.

Gerek yok hocam. Blogspot ile alt alan adına site kuruyorsunuz. Benim anlattığım ile ana alan adına.
Gerek yok ki öyle sıfırdan site açmaya, bir de Google'a düşürmeye uğraşıyorsun onu. Blog için blogger mantıklı oluyor, okuyucu her türlü okuyor.

Infinity hosting ile ücretsiz hosting alın. Freenom'dan ücretsiz alan adı alın. Gerekli kurulumları yapın.(internette çok kaynak var.)
Sonra da hostinginize WordPress indirin.

Pek bilmiyorum ama dediginiz şey kafama yattı. Peki bunu nasıl yapacağım? Tarif ederseniz sevinirim, pek anlamıyorum da.

Pek bilmiyorum ama dediginiz şey kafama yattı. Peki bunu nasıl yapacağım? Tarif ederseniz sevinirim, pek anlamıyorum da.
Buna bakabilirsiniz hocam:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Gerek yok ki öyle sıfırdan site açmaya, bir de Google'a düşürmeye uğraşıyorsun onu. Blog için blogger mantıklı oluyor, okuyucu her türlü okuyor.
Mesela ilerde reklam eklemek ister diye dedim. Blogger'a para vererek ekler ama benim dediğim ile hiç ücret vermez.

Blogger'a baktım ama onun temalarının da çok az olduğunu gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…